Acasă Actualitate VIDEO cu cât de prost e hoțul de Bădălău: românii din diaspora...

VIDEO cu cât de prost e hoțul de Bădălău: românii din diaspora care și-au păstrat domiciliul în țară sunt „fetele alea de le duc ăștia”

DISTRIBUIȚI

Senatorul PSD Niculae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, fost hoț de cereale a făcut, vineri, într-o conferință de presă, o declarație jignitoare la adresa diasporei, spunând că vreo 700 de mii de români din străinătate se află acolo legal, având pașapoarte de cetățeni români cu domiciliul în străinătate, restul până la 3-5 milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

Bădălău confirmă: disprețuiește diaspora! Disprețul pe care hoțul condamnat, agramatul senator PSD Niculae Bădălău, îl arată românilor de peste hotare este nemărginit. După ce dansa la o petrecere organizată la el acasă pe ritumirile unei manele, dedicate lui, cu versurile "să vină diaspora / că noi ne πșăm pe ea", Niculae Bădălău, vorbind despre solicitarea PNL de a mări numărul de parlamentari pentru diaspora de la 6 la 15, Bădălău face o evaluare "ochiometrică" a numărului de români de peste hotare și spune:"ei au 700.000 de oameni avem care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restu' până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt FETELE ALEA DE LE DUC ĂSTIA".Nesimțitul ăsta agramat, hoțul condamnat Niculae Bădălău, confirmă dispretul față de românii de peste hotare insinuând că in afară de cei 700.000 de români cu reședință oficială în alte țări, restul până la 3-5 milioane de români sunt… "fetele alea de le duc ăstia". Sunt plin de revoltă iar o asemnea abordare ar trebui să-i revolte pe toți giurgiuvenii ale căror mame, soții sau fiice, tati sau fii, nepoți sau veri lucrează în străinătate pentru a câștiga o pâine amară cu munca și sudoarea lor, departe de țară și de cei dragi.

Publicată de Giurgiu-acid.ro pe Vineri, 29 noiembrie 2019

3 COMENTARII

  1. Asteapta putin Badalaule pentru ca o sa vina odata si in Romania ziua dreptati si atunci or sa te duca si pe tine astia(justitia romana) acolo unde meriti,stii tu unde si daca nu stii intreaba-l pe Dragnea ca iti explica ala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.