Acasă Actualitate PSD Brașov, prima filială care cere excluderea lui Bădălău din partid

PSD Brașov, prima filială care cere excluderea lui Bădălău din partid

DISTRIBUIȚI

„România este una singură, suntem un singur popor, indiferent că suntem acasă sau peste hotare. Considerăm ca incalificabile declaraţiile făcute de Nicolae Bădălău şi nu susţinem un astfel de limbaj la adresa cetăţenilor români din străinătate. Ne disociem de aceste declaraţii şi suntem convinşi că opinia domnului Bădălău este singulară la nivelul PSD. În opinia noastră, toţi cetăţenii români din Diaspora sunt oameni oneşti, oameni care muncesc din greu pentru familiile lor”, arată PSD Braşov.

Potrivit sursei citate, aceşti oameni trebuie să fie ajutaţi şi motivaţi să se întoarcă în ţară, însă prin măsuri concrete, nu prin declaraţii defăimătoare.

„Exprimarea «fetiţele alea» ar trebui mai degrabă să ne îngrijoreze prin prisma fenomenului traficului de persoane, fenomen agravant, care trebui combătut cu fermitate de autorităţile statului român. «Fetiţele alea» sunt victime care au nevoie de ajutor, nu de declaraţii defăimătoare. Îi transmitem domnului Bădălău că în străinătate trăiesc şi muncesc tineri, antreprenori, cercetători, medici şi profesori, oameni care îşi construiesc vieţi noi în ţările adoptive. PSD nu se va putea reforma cu adevărat atât timp cât astfel de derapaje sunt acceptate”, spun reprezentanţii PSD Braşov.

Ieri, Bădălău a jignit românii din disapora. Vezi filmarea cu cât de prost e hoțul de Bădălău: românii din diaspora care și-au păstrat domiciliul în țară sunt „fetele alea de le duc ăștia”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.