DISTRIBUIȚI

Nerușinata Catinca Nistor este fata lui Stelian Nistor, mason de frunte, „Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu al Ritului Scotian Antic si Acceptat din Romania”. Individa a mințit la numirea în funcția de director al ICR Londra că ar fi absolvit LSE.

Statul român plătește în fiecare lună 6.500 de lire chirie pentru țoapa mincinoasă care a refuzat apartamentul din clădirea instituției, în care au locuit toți directorii din 2006 și până recent, și a primit buget pentru închirierea unei locuințe de 120 de metri pătrați lângă magazinul Harrods, că doar de la Fălticeni nu poți decât așa.

Catinca Nistor s-a dat în spectacol pe scena Institutului Cultural de la Londra, cu ocazia zilei de 1 martie. După cântarea terifiantă a directorului ICR, un violoncelist cu o carieră internațională a fost obligat să inetrpretze o manea de-a Danielei Gyorfy.

3 COMENTARII

  1. Dacă e fica marelui comandor de rang major, crede ca are talent, poate se prezintă și la Vocea României. Dacă statul român îi plătește ce vrea tasu, înseamnă că e la butoane…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.