DISTRIBUIŢI

Judecătoarea de la Tribunalul Suceava, Ana Maria Chirilă care lua 30.000 EURO pentru o achitare priza frecvent cocaină de față cu copiii ei minori, iar în casă avea mereu cantități nedeterminate de droguri, se arată în rechizitoriul de trimitere în judecată întocmit de Parchetul de pe lângă Înalte Curte de Casație și Justiție.

Ana Maria Chirilă are trei copii minori proveniți din căsătoria pe care a avut-o înainte de a-l cunoaște pe actualul iubit, un dealer de droguri, care i-a sucit efectiv mințile magistratei și care îi furniza cocaină acesteia. Chirilă este acuzată și de primirea unor bunuri și foloase necuvenite (bijuterii, folosința gratuită a unor autoturisme, contravaloarea unor sejururi, servicii de pază și protecție ș.a.). Cum Chirilă se droga din orice poziție și cu orice ocazie, înseamnă că aceasta se și urca drogată la volanul mașinilor a căror folosință gratuită a primit-o ca mită.

Chirilă e inculpată pentru cinci infracțiuni:

 1. Folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații (2 fapte) și a infracțiunii de favorizarea infractorului (2 fapte);
 2. Luare de mită;
 3. Complicitate la trafic de influență;
 4. Deținere de droguri pentru consum în formă continuată (5 acte materiale);
 5. Punere la dispoziție, cu știință, cu orice titlu, a unei locuințe pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, în formă continuată (3 acte materiale).

Judecătoarea din Suceava o ducea greu așa că a fost vânată de iubi-traficantul, sedusă și subjugată

5 ARII

 1. or sa o scoata si pe asta basma curata colegii judecatori, ca si pe cea de la Sibiu . aia de a cumparat un crucifix cu vreo 40000 euro si ea n-a patit nimic da vanzatoarea a stat la zdup vreo 3 ani si ii da si banii cu dobanda inapoi

 2. Pai daca este adevarat ce scrie aici(si eu cred ca este)asta inseamna ca toate cazurile in care judecatoarea asta a dat decizii contra shpaga ar trebui rejudecate si in afara de fapta penala albita de judecatoarea shpagara cei scapatzi se fac vinovatzi si de dare de mita,iar judecatoarea ar trebui sa primeasca maxim de pedeapsa tocmai pentru ca ea cunoashte legea si a facut o gramada de infractziuni in forma continua.
  Deci ce spuneau pana acum”frustratzi”cum ii numeau infractori ashtia cu gulere albe pe cei care criticau mereu deciziile date de judecatori decizii care le putem numi „minuni ale justiziei” s-a dovedit a fi real.
  Altfel aici unde sunt eu nu se intampla asha ceva pentru ca cei care au functzii importante in stat au si salarii mari dar si pedepse pe masura functziei si salariilor lor platite din bani celor care muncesc si produc bani ashtia care le asigura celor cu functzii mari un trai bun si un statut inalt in societate”adica respect din partea oamenilor”.

 3. Nu va mai ifuscati ba atata, ASTA I VIITORUL SOCIETATII VOASTRE:DROGURI, PROSTITUTIE, PARAZITISM, LINGEREA CLANTELOR DE LA USILE STAPANILOR VOSTRI, PROMISCUITATE.

  • Decand daca ii spui hozului ca este hotz,talharului ca este talhar si in general cand le spui tuturor inftactorilor pe nume inseamna ca te numeshti ofticat mai profesore,explica-ne tu pentru ca noi ashtia care criticam raul in diferitele forme pe care el le imbraca nu intzelegem viziunea asta pe care tu o ai despre oameni.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.