Acasă Actualitate Viorel Cataramă are dosar penal, după ce a mers să se infecteze...

Viorel Cataramă are dosar penal, după ce a mers să se infecteze voluntar cu coronavirus

DISTRIBUIȚI

Omul de afaceri Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, s-a ales cu dosar penal după ce s-a dus să se infecteze voluntar cu noul coronavirus în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde, până acum, peste 70 de persoane au fost infectate.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a transmis:

Constituire dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În data de 08.05.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a înregistrat un dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 C.p.

În fapt, în data de 08.05.2020, organul de cercetare penală din cadrul S.I.C. – I.P.J. Ialomița s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că – în data de 07.05.2020 – o persoană de sex masculin (V.C.) s-a deplasat în comuna Bărbulești, județul Ialomița și s-a îmbrățișat cu un bărbat bolnav de COVID – 19.

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

3 COMENTARII

  1. VA DATI SEAMA CE BURUIANA OTRAVITOARE NATIOANALA ORDINARA ESTE ACEST ACOPERIT GROPAR AL ROMANIEI, DACA A MERS SA FIE SPRIJINIT SI AJUTAT DE POPOLATIA DIN Barbulesti jud IL………

  2. omul se baga singur in seama si in plus cred ca ar trebui sa mearga la un control serios „sub freza” e dus cu capul!!!, probabil ca sotia desi este medic nu are curajul sa-i spuna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.