Acasă Auto Dunlop Drivers Cup ia startul in Romania

Dunlop Drivers Cup ia startul in Romania

DISTRIBUIȚI

Pentru prima oara, o foarte spectaculoasa competitie pentru soferii amatori se va desfasura in Romania, dupa ce s-a bucurat de succes in tari ca Germania, Ungaria, Danemarca sau Austria. Dunlop Drivers Cup este o competitie destinata exclusiv soferilor amatori care combina caracteristicile pilotajului auto profesionist cu aventura si bucuria de a conduce. Pasionatii curselor de masini vor avea sansa de a-si demonstra calitatile in cadrul unui adevarat turnir automobilistic a carui miza este participarea la marea finala din Mexic.

In Romania, competitia se va desfasura in doua etape: trei sesiuni de calificari, gazduite de trei mari orase din tara: Arad (31 mai-1 iunie), Bucuresti (21-22 iunie) si Brasov (28-29 iunie), precum si finala pe tara care se va desfasura in perioada 19-20 iulie 2003 pe litoral. Fiecare sesiune de calificare va reuni 20 de participanti, selectati in urma tragerii la sorti din totalul celor inscrisi. In cadrul fiecarei astfel de curse vor fi selectati doar sase concurenti, care vor participa la finala pe tara. Cei mai buni sase piloti care se vor detasa in cadrul finalei vor primi dreptul de a participa la semifinalele Dunlop Drivers Cup din Germania. Aici, doar primii doi clasati isi vor castiga dreptul de a reprezenta Romania la finala din Mexic. Inaintea fiecarei curse, indiferent ca este vorba despre sesiunile de calificare, finala pe tara, semifinala pe Europa sau marea finala din Mexic, participantii vor beneficia de pregatire speciala, atat teoretica, cat si practica in tehnici de pilotaj auto profesionist. Dunlop Drivers Cup beneficiaza de suportul unuia dintre cei mai buni profesionisti romani in sportul cu motor, Stefan Vasile. Competitia se va desfasura sub patronajul Federatiei Romane de Automobilism si Karting si va beneficia, de asemenea, de sprijinul Seat, care va pune la dispozitie masinile de concurs.

Conditiile de participare sunt extrem de simple si implica achizitionarea unei anvelope Dunlop in perioada promotiei (1 aprilie-20 iulie 2003) si o vechime a permisului de conducere categoria B de cel putin un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.