Acasă Auto Mazda2 a devenit automobil european

Mazda2 a devenit automobil european

DISTRIBUIȚI

Mazda a ajuns la un nou moment istoric o data cu inceperea productiei in Europa a primului model Mazda2. Primul produs european Mazda a iesit saptamana trecuta de pe linia de asamblare Ford din Valencia. Mazda are in plan o productie anuala de 40.000 de unitati din acest nou model, destinate in exclusivitate pietelor europene.


Vicepresedintele pentru vanzari Mazda Motor Europa, dl Dan Morris, a declarat: -Mazda2 este cel de-al doilea model care rezulta din strategia Mazda de revigorare a marcii – asa-numitul Millennium Plan. Ca si primul venit, Mazda6, modelul Mazda2 este proiectat si dezvoltat in mod special pentru a intampina nevoile, dorintele si asteptarile europenilor. Mazda2 va juca un rol-cheie in cresterea cotei de piata si a imaginii marcii Mazda in Europa.-

Mazda2 este un model placut, de oras, destinat persoanelor tinere si active. Acesta este cel de-al doilea produs din noua generatie, care pune accent pe calitatile dinamice, functionalitate, performanta si calitate exceptionala. Mazda2 incorporeaza numeroase elemente de siguranta, alaturi de o celula extrem de rigida: airbag-uri cu deschidere in doua trepte pentru conducatorul auto si pentru pasager si, disponibile optional, airbag-uri perdea. Fiecare model este echipat cu sistemul EBA – Emergency Braking Assistance, ABS – Anti-lock Braking System cu EBD – Electronic Brake Force Distribution si DSC – Dynamic Stability Control, ca optiune suplimentara.

In majoritatea pietelor europene, Mazda2 va fi disponibil la vanzare cu patru optiuni diferite de motorizare: trei pe benzina (1,25 litri 75 CP, 1,4 litri 80 CP si 1,6 100 CP) si un diesel common-rail de 1,4 litri 68 CP. Mazda2 va fi lansat in Romania in martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.