Acasă Auto Peugeot a gasit elixirul succesului

Peugeot a gasit elixirul succesului

DISTRIBUIȚI

Majoritatea jurnalistilor se asteptau ca Peugeot sa aduca la Frankfurt urmasul modelului 406, dar, spre dezamagirea lor, firma franceza nu intentioneaza sa prezinte un model de serie cu acest scop. Pentru a suplini lipsa lui, in Germania va fi dezvaluit un proiect de viitor care poarta numele 407 Elixir si are toate sansele sa atraga atentia unui numar foarte mare de vizitatori. Alaturi de studiul 4002, impresionantul Elixir arata coordonatele viitoarelor modele Peugeot, precum si noile linii de design adoptate de francezii din Sochaux. Desi intrarea in productie a unui model de serie care sa aiba la baza conceptul 407 Elixir este doar o ipoteza, reprezentantii Peugeot de la Frankfurt considera ca un asemenea demers este aproape sigur.

Conceptul dezvaluit la Frankfurt este echipat cu un motor diesel de 2.7 litri, care face din acest sport-coup?ä cu trei usi o adevarata sageata pe sosele. Parbrizul de dimensiuni mari si cu o inclinatie pronuntata, luneta aproape verticala si geamurile laterale care se termina in unghiuri ascutite sustin dorinta designerilor de a crea un vehicul atragator, sportiv, dar, mai ales, cu un caracter extrem de puternic. De altfel, forta degajata de partea frontala care impune respect prin grila radiatorului foarte larga si inalta si prin dimensiunile mari ale farurilor este evidenta inca de la prima vedere, iar interiorul luxos care se poate observa foarte usor chiar din afara vehiculului, gratie suprafetelor transparente generoase, are darul de a te invita la drum.

Peugeot va prezenta la Frankfurt International Motor Show, pe linga 407 Elixir, multe alte vehicule foarte atragatoare, printre acestea numarindu-se, conceptul Hoggar (acum in marime naturala) si impresionantul studiu 4002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.