Acasă Auto Un -Padurar- mai aratos la Subaru

Un -Padurar- mai aratos la Subaru

DISTRIBUIȚI

Prestatia breakului Subaru pe sosele este laudata de intreaga lume, un vehicul spatios, docil si puternic, gratie sistemului AWD. Pe teren accidentat, modelul WRX este un adevarat rege. Insumand caracteristicile celor doua masini Subaru, puteti ajunge la un rezultat surprinzator: Forester 2.5 XT. Chiar daca nu a fost lansat oficial, viitorul model Subaru Forester, care va debuta in 2004, atrage deja clienti incantati de imaginile si detaliile tehnice furnizate de producator.

Conform datelor publicate, Subaru Forester XT va primi in dotare motorul diesel al lui WRX, care produce 210 cai-putere. Acest propulsor cu rezultate apreciate va fi imbunatatit prin aplicarea sistemului AVCS (Active Valve Control System), imprumutat de la actualul STi, si un inovativ subansamblu, aplicat transmisiei, care adauga putere in momentul aparitiei unor probleme de aderenta. Viitorul XT poate fi comandat cu transmisie manuala sau automata, ambele fiind la fel de silentioase si utile.

Exteriorul modelului Subaru nu difera foarte mult de actualele variante, dar o privire atenta dezvaluie mici detalii, cum ar fi priza de aer de pe capota motorului, jentile de 16 inch, din aluminiu, si o noua paleta de culori. In interior, confortul este la el acasa, dar, mai presus de toate, este sistemul audio cu sapte boxe care impune respect chiar si in mijlocul unui concert rock.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.