Acasă Comunicate Bușoi: Anunțul ministrului Muncii că scad salariile este o ticăloșie pesedistă grandioasă

Bușoi: Anunțul ministrului Muncii că scad salariile este o ticăloșie pesedistă grandioasă

DISTRIBUIȚI

Singurul instrument real de luptă este mobilizarea întregii societăți împotriva ipocriziei actualei Coaliții de guvernare. Anunțul ministrului Muncii despre scăderea salariilor este un semn de siguranță de sine al PSD că—odată trecut și al treilea guvern—echipa dlui Dragnea consideră că își poate permite să facă orice.

Din cauza a trei factori—1.noua lege a salarizării 2. limitarea sporurilor în structura bugetară și 3. transferul contribuțiilor sociale—multe categorii profesionale vor avea salarii nete scăzute. Deja se văd efectele asupra bugetarilor cu responsabilități de conducere și asupra celor care sunt responsabili de programe europene, asupra personalului nedidactic, asupra grefierilor. Sunt multe categorii profesionale afectate.

Merită amintit că la momentul discuției despre legea salarizării unitare, ca și la momentul discuției despre mutarea contribuțiilor sociale, conducerea PSD declara sus și tare că salariile nu vor fi afectate. Dna ministru Olguța Vasilescu garanta la jumătatea anului trecut că ‘niciun salariu din România NU va scădea’, domnul ministru Mișa dădea asigurări că ‘mutarea contribuțiilor de la angajator la angajat NU va duce la scăderea salariilor’, Liviu Dragnea spunea că ‘toată lumea știe că salariul net NU are cum să fie scăzut’.

După ce în 2016 au câștigat electoral jurând că vor crește salariile și după ce în 2017 au susținut gogoașa Legii salarizării unitare, care umflă salariile peste noapte, guvernul dlui Dragnea vine și anunță că salariile scad.

Cristian Bușoi,

Vicepreședinte PNL

1 COMENTARIU

  1. Daaaaaa sunt multe categorii de jnapani mincinosi, artagosi, pusi pe rele, hoti, care nu le convine legea de salarizare si aranjarrea normala a fiscalitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.