Acasă Comunicate COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

DISTRIBUIȚI

Pregătirea stagiilor de practică din al doilea an
Proiect  ”Carieră de succes în ştiinţele inginereşti”

București, ianuarie 2015,
Universitatea POLITEHNICA din București

Început în 5 mai  2014, proiectul Carieră de succes în ştiinţele inginereşti, Contract POSDRU/161/2.1/G/136211, derulat de Universitatea POLITEHNICA din București, se află în anul doi de implementare.
În cele 10 luni rămase pentru  îndeplinirea obiectivului general  – asigurarea tranzitiei a 400 de studenţi spre piața forței de munca, facilitând integrarea lor în societatea romanească, în calitate de membri productivi ai acesteia, vor continua toate cele 6 activități prevăzute în proiect.
La primul stagiu de practică au participat 37 de studenți. În același timp, 298 de studenți fost informați în ultima perioadă despre activitățile proiectului, obiectivele și rezultatele preconizate, ajungându-se la un total de 424 studenți informați pe întregul proiect.
În aceeași perioadă, drept urmare a procesului de selecție, au fost înscriși în Registrul de grup țintă încă 123 de studenți, realizându-se astfel un procent de 30,75% din indicatorul propus prin proiect.
 

Imagini din timpul consilierii de grup

Universitatea POLITEHNICA din București, în caliatate de beneficiar, continuă să organizeze întâlnirile-dezbatere InfoStud, cu scopul familiarizării studenților cu noțiuni generale despre piața muncii și cu teorii despre cariera (structurale și ale dezvoltării).

Imagini din timpul întâlnirilor InfoStud

Proiectul ”Carieră de succes în ştiinţele inginereşti” este cofinanțat din Fondul Social European prin intermediul Programului Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, 2007 – 2013, se înscrie pe Axa prioritară: 2. „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii” , domeniul major de intervenţie: 2.1. „Tranziția de la școală la viața activă”.

Manager de proiect,                             Expert comunicare,

DOICIN Cristian Vasile                         Luminița GEORGESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.