Acasă Comunicate Conferinta Interregională: „Inovarea și revitalizarea mediului rural” ID – 126607

Conferinta Interregională: „Inovarea și revitalizarea mediului rural” ID – 126607

DISTRIBUIȚI

Comuna Snagov, Ilfov

Data: 26 Iunie 2015

S.C. CORTECH MED S.R.L. în calitate de beneficiar, împreună cu S.C. INDUSTRIAL EUROSTAR S.L.R, S.C. DECORSIM S.R.L si S.C. EGREGOR MARKETING S.R.L. în calitate de parteneri, implementează, începând cu 30.05.2014-30.09.2015, proiectul POSDRU „Inovarea și revitalizarea mediului rural” ID 126607.

Proiectul propune un set de activități integrate care vizează informarea și consilierea profesională, dezvoltarea și furnizarea programelor de formare profesională, mediere și asistență și consiliere pentru demararea unei afaceri în mediul rural din regiunile de implementare.

Inițiativa va diversifica opțiunile de angajare în domenii non-agricole și va reduce ocuparea în agricultura de subzistență.

Perioada de implementare a proiectului este de 18 luni, iar proiectul se află în a XV-a luna de implementare. Acesta este cofinanțat prin Fondul Social European (FSE).

Obiectivele generale al proiectului sunt dezvoltarea resurselor umane și creșterea ocupării forței de muncă în mediul rural prin valorificarea potențialului resurselor umane și promovarea mobilității ocupaționale și geografice a forței de muncă pentru un grup țintă de 750 persoane din mediul rural, din Regiunea București-Ilfov (550 persoane) și Regiunea Centru (200 persoane).

Această activitate este adresată persoanelor care au domiciliul sau reședința în zonele rurale, cu precădere persoanelor nou intrate pe piața muncii, în vederea facilitării mobilității lor ocupaționale.
Rezultatul contribuie la reducerea şomajului prin atragerea şi menţinerea pe piaţa muncii a celor ce fac parte din grupul ţintă.
Persoană de contact: dorinscutarasu@me.com
dorin@ruralposdru.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.