DISTRIBUIŢI
locuri la rezidențiat reumatologie

Incredibilă e submediocra asta cocoțată fără vreun concurs în fruntea Centrului de Resurse în Sănătate Publică. Că din județul Teleorman s-a răsturnat căruța cu deștepți la guvern știam deja dar că Angheloiu poate contrazice Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara referitor la pregătirea unui medic pe pneumologie și reumatologie chiar nu ne-am imaginat.
În urmă cu câteva luni, Rectorul UMF Timișoara, Profesorul Universitar Dr. Marius Raica, anexând acordul coordonatorului de rezidențiat, solicită Ministerului Sănătății să recunoască unui doctor echivalarea unor stagii de pregătire efectuate în cadrul programului de pregătire prin rezidențiat în prima specialitate cu stagii pentru a doua specialitate în care doctorul se pregătea. (vezi foto 1)
Printre aceste stagii se aflau și 3 luni la Reumatologie și o lună la Pneumologie, 4 luni pe care UMF le admitea ca recognoscibile la echivalare cu o lună de stagiu la Medicină Internă. Cele 4 luni fuseseră efectuate la Spitalul clinic de boli infecțioase și pneumologie Victor Babeș din Timișoara și la Spitalul Clinic Municipal de Urgență din Timișoara.

Angheloiu însă, respinge sec, fără nicio explicație (vezi foto 2) echivalarea recomandată de UMF.
Acum dacă și doctorul respectiv sărea la interval sau măcar dacă făcea cele două stagii la particulara de Drept pe care a absolvit-o și Angheloiu, poate ar fi primit aprobarea. Așa… nu-s bune stagiile și gata! Că s-au săturat și Pintea și Angheloiu de atâta muncă. Le tot bat la cap doctorii ăștia cu toate prostiile de le și doare creierul!

Citește și Pintea a dat cele 54 de locuri de rezidenți ascunse pentru pile, ministerelor cu rețea sanitară proprie

3 ARII

  1. Acesti medici, profesori doctorate peste doctorate,CUMUL DE FUNCTII, si lacomie fara margini, LACOMIA NU ARE LIMITE, DACA ESTI PROF UNIV ESTI DR, SI VREI SA FACI CAT MAI MULTE SPECIALIZARI, SA FII IN ACELASI TIMP IN MAI MULTE LOCURI,
    CE FACI DE FAPT? DE TOATE SI NICI UNA BINE !
    DE ACEEA PLEACA DIN TARA CEI CE NU GAS. LOC IN LUMEA LACOMIEI FARA MARGINI
    ASA CA MAI LASATI DIN GALOANE, VACANTE EXOTICE SI CUPOANE DE VACANTA SI FACETI CE ATI JURAT PRIN HIPOCRAT !STIU CA NU COBOARA SOMITATILE PRINTRE BOLNAVI DEJA SUNT IN ALTA SFERA ..VA ROG ACEST ARTICOL NERUSINAT IN ESENTA STARNESTI RUSINE DE RUSINEA CELUI CE A SCRIS CUM A SCRIS IN FAVOAREA CUI A SCRIS ! RUSINE

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.