DISTRIBUIŢI
lambru

Directoratul Hidroelectrica a propus, iar Consiliul de Supraveghere a avizat, salarii duble față de anul trecut, pentru conducerea societății. Noile venituri ale Directoratului și Consiliului de Supraveghere ar urma să fie aprobate în ședința AGA din 4 mai 2018. Dacă vor fi aprobate, un membru al Directoratului ar putea fi plătit în medie cu 68.166 lei brut lunar, iar un membru al Consiliului de Supraveghere cu 31.976 lei. Nota de fundamentare a proiectului de buget pe 2018,arată că totalul cheluielilor cu remunerarea managerilor societății se ridică pentru anii 2018, 2019 și 2020 la 6 milioane lei noi anual.

Președinta Consiliului de Supraveghere de la Hidroelectrica este Andreea Lambru, 33 de ani, numită politic de ALDE și despre care presa a speculat că a fost amanta bătrânului Radu Stroe și a lui Mihai Bălășescu (foto stânga). Bălășescu povestește într-o înregistrare că a făcut sex cu Lambru chiar pe canapeaua lui Crin și a lui Dian Popescu (foto dreapta), omul din spatele site-ului care lansat ipoteza imbecilă că Cioloș e fiul nelegitim al lui Soroș. Prin două evenimente s-a remarcat țopica de Lambru, absolventă de Relații internaționale la o facultate particulară, până acum: sexul și căzutul în genunchi. Vezi cum cade dra. Lambru la picioarele lui Ponta și ale lui Crin:

Gorj Dominoa dezvăluia cum i-a rupt Lambru inima lui Bălășescu: „Persoane foarte apropiate secretarului executiv adjunct al PNL, Mihai Bălăşescu, susţin că relaţia dintre el şi Andreea Lambru s-a terminat brusc, într-o dimineaţă, prin luna martie, când acesta l-a găsit pe Dian Popescu în apartamentul pe care îl împărţea cu tânăra de 25 de ani. Cei doi, Bălăşescu şi Andreea Lambru, locuiau în apartamentul tinerei, într-o seară aceasta cerându-i logodnicului să doarmă în oraş, motivând că vine sora ei în vizită. Ambii stabiliseră să se întâlnească la sediul central al PNL, a doua zi dimineaţa, însă Bălăşescu a făcut o greşeală: s-a gândit să-şi ia logodnica de acasă şi să meargă împreună la partid. Surpriza neplăcută a fost ca, în locul surorii Andreei Lambru, să găsească în apartament un bărbat de 42 de ani, din Târgu Jiu, liberal de frunte la filiala municipală a PNL, pe numele său Dian Popescu”, dezvăluia acum cinci ani Gorj Domino.

Fondul Proprietatea („Fondul”) a cerut convocarea adunării ordinare a acționarilor Hidroelectrica pentru a solicita revocarea a patru membri din Consiliul de Supraveghere (“Consiliul”): Ioana Andreea Lambru (Președintele Consiliului de Supraveghere) Laurențiu Dan Tudor (membru), Horia Marian Gâmbuțeanu (membru) și Andreea Negru Ciobanu (membru) dar nu au avut succes, pilele politice fiind foarte mari.

16 ARII

 1. De ce permitem așa ceva? N-ar trebui să le cerem socoteală pt că sunt banii nostri. Toate panaramele au ajuns doar pt sex si nu pt că ar fi capabile în posturi cheie puse de niște incapabili pusi pe căpătuială. Până când mai rabdam așa ceva oameni buni? Panaramele astea ne-au confiscat țara și noi privim fără să luăm atitudine.

  • Panaramele fac sex, iar prostimea e f. si cu bani luati.
   Asta e filmul. Prostimea insa aplauda cu ochii umezi la A3, unde filmul capata intelesuri minunate.

 2. Cui sa cereti socoteala? Lui dragnea, lui tariceanu?
  Ha, ha, ha.
  Pai voi nu ati citit istorie? „conducatorii” isi lasa „generalii” sa praduiasca.

 3. Asa se intampla cand coruptia e peste tot. Si mai nou, vor sa nici nu fie pedepsiti. Aviz votantiilor (fraieriilor) ce voteaza PSD, ALDE, PNL. Fraieri ca sunt pe banii vostrii.

  • Te oftici?Ai vrea și tu pe canapea cu cioapa asta fraiere,dar nu-i de tine,tu n-ai 15000 pe pământ,pe lună nici atât.Mai râzi dacă poți…

   • Lululică, explică cuvântul CIOAPA… Dacă poți, îți dau eu 15000… Mai râzi dacă poți! Probabil ai vrut să spui ȚOAPĂ, dar nu ai știut cum se scrie!

 4. Doamna sau domnișoara Lambru e o femeie serioasă iar acest articol e scris spre defăimarea dumneaei. Ar trebui închiși cei care scriu așa ceva. Domnișoara sau doamna Lambru s-au ajuns in conducere prin inteligenta dumneaei. Se vede că cine muncește are și se descurcă nu că alții. Rușine celor ce nu apreciază aceste persoane.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.