Home Dezvăluiri Cu o pensie de 8.000 de Euro pe lună, Ilie Botoș plătește...

Cu o pensie de 8.000 de Euro pe lună, Ilie Botoș plătește chirie lunară la stat de doar 60 de Euro pentru 124 mp în buricul capitalei

DISTRIBUIŢI

Pensionarii de lux pot fi regasiți în special lumea celor care au activat în sistemul românesc de justiție, iar unii dintre ei ocupă și locuințe în imobile ale statului, în care plătesc chirii derizorii. Un fost procuror general și un fost membru CSM, ambii pensionari, stau cu chirie în apartamente din Centrul Capitalei, plătind lunar sume derizorii, în ciuda pensiilor uriașe pe care le încasează – scrie Europa Liberă (romania.europalibera.org)

Citește cum și-a bătut joc Ilie Botoș de statul român AICI.

Surse judiciare au declarat pentru Europa Liberă că trei din cei cinci pensionari ai parchetului sunt foști procurori cu funcții de conducere. Este vorba de fostul procuror general, Ilie Botoș, (foto), fostul membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Gheorghe Muscalu, și Mircea Zărie, fostul procuror adjunct al DNA.

Potrivit datelor Europa Liberă, Botoș ocupă un apartament de 124 de metri pătrați în centrul Capitalei, locuință pentru care plătește o chirie de 300 de lei pe lună.

Fostul membru CSM Gheorghe Muscalu este în prezent consilierul ministrului justiției Cătălin Predoiu. Acesta ocupă o locuință de serviciu în suprafață de 185 de metri pătrați, pentru care plătește o chirie de 443 de lei pe lună.

Al treilea procuror pensionat care deține un apartament cu chirie de la Parchetul General este Mircea Zărie, fost procuror adjunct al DNA. Acesta ocupă un apartament în suprafață de 58 de metri pătrați pentru care plătește o chirie de 132 de lei pe lună.

Citește tot textul pe romania.europalibera.org

 

 

3 ARII

 1. ILIE BOTOS a devenit prietenit cu IZMENARUL Oprea G (nepotul comunistului inflacarat Ghe OPREA – membru al CC al PCR, luptator cu arma in mana la revolutie) ca urmare a evenimentelor petrecute cu ocazia mineriadelor din anii ’90 (ramane spre documentare daca si in timpul evenimentelor din decembrie 1989).In timpul mineriadei din Bucuresti geal Ioniţă Botoș, șeful comandamentului Serviciilor Armatei unchiul lui ILIE BOTOS, s-a ocupat pe 14 iunie 1990 cu încazarmarea, echiparea și hrănirea a circa 990 de mineri în două unităţi militare ale MApN de pe şoseaua Olteniţei din Bucureşti. Ajutoarele sale de nadejde au fost locotenenţii majori ismenarul Gabriel Oprea şi veselaru Eugen Bejinariu, ambii deveniti parlamentari pt serviciile facute imotriva normalitatii si a umanitatii.
  Tot cu ocazia mineriadei sediul Asociaţiei „21 Decembrie” din Bucureşti a fost luat cu asalt de 60 de ortaci, doar 4-5 dintre ei fiind mineri, restul cadre ale Batalionului 404 aparţinând DIA, echipaţi în mineri, cu căşti, lămpaşe şi bate, toate furnizate de locotenenţii majori izmenarul Gabriel Oprea şi veselaru Eugen Bejinariu, din dispoziţia geal Ioniţă Botoș, șeful comandamentului Serviciilor Armatei.
  Drept urmare a serviciilor făcute lui Ion Iliescu pe timpul mineriadelor din 1990, de catre unchiul sau Ilie Botoş peste noapte a fost facut din furier magistrat militar. Desi nu avea experienta Ilie Botoş fiind procurorul militar a condus ancheta în cazul doborârii elicopterului IAR-330, în 23 decembrie 1989, care-i avea la bord pe şeful Inspectoratului General al Miliției române, general-locotenent Constantin Nuţă, (fostul şef al Direcției a IV-a – Contrainformaţii Militare) şi adjunctul său, general-maior Velicu Mihalea. Dosarul fiind soluţionat de acesta în 1994, cu solutia ridicola ca fiind un accident de muncă provocat de echipajul elicopterului. Tot sub directivele lui ILIE BOTOS dus de haturi de ILIESCU ION s-au tergiversat anchetele in dosarele revolutiei si ale mineriadelor.
  În 2002 pe timpul PSD la putere, procurorul militar Ilie Botoş fara merite profesionale a fost numit si procuror șef-adjunct la Parchetul Naţional Anticorupţie. În 2003, la vârsta de 38 de ani, a fost avansat la gradul de general de brigadă (fără să fi urmat măcar cursurile unei şcoli militare de ofiţeri) şi numit procuror General al României, funcție pe care a ocupat-o până în 2006, cand a fost trecut in rezerva pentru multiple cauze.
  În 2007 şi 2011, preşedintele Traian Băsescu sub presiunea REEVALUATULUI IZMENAR Oprea G l-a reevaluat si prietenul sau si l-a reactivat şi avansat FARA NUMAR pe Ilie Botoş la gradul de general maior (cu 2 stele) şi general-locotenent (cu 3 stele). A fost numit ilegal consilier la Guvern si Sescretar de Stat la MAI, aspecte care vor fi hotarate de catre instanta competenta.
  REFERITOR la batjocorirea dosarelor penale ale REVOLUTIEI si ale MINERIADELOR sub directivele lui procurorului militar ILIE BOTOS se va aplea la TRIBUNALUL militar de la HAGA deoarece in Ro JUSTITIA nu functioneaza in mod obiectiv.

 2. @ piratu
  FARA SA FIE SOLUTIONAT DOSARUL REVOLUTIEI IN ROMANIA EXISTA CRIMINALI carora li s-au atribuit titluri de REVOLUTIONARI SI CU MERITE DEOSEBITE carora li se platesc INDEMNIZATII CONSISTENTE DE PESTE 7.000 de lei lunar dar si facilitati (terenuri, spatii comerciale, reduceri de taxe si impozite, etc) TOT EI si acolitii lor AU CA SI PRIVILEGII FUNCTII IMPORTANTE IN CONDUCEREA STATULUI .
  Toate aceste atrocitati si anomalii sociale au indus conducerea tarii in stil AFRICAN, TRIBAL, MAFIOT si duc la ingroparea abisala a Romaniei.
  Prin rezolvarea dosarului LOVITURII DE STAT din 89, se va constata ca puterea politica de dupa 1989 a fost si ESTE ILEGITIMA pana in prezent!
  Prin rezolvarea dosarelor mineriadelor se va constata ca putere politica a fost si ESTE ILEGITIMA deoarece s-au organizat mineriadele si puciurile pentru reprimarea opozantilor, obstructionarea demaocratiei si ingroparea Ro!
  Prin rezolvarea dosarelor privatizarilor frauduloase CARE AU DUS LA FORMAREA BURGHEZIEI COMUNISTE se va constata ca TARA A FOST JEFUITA CU SUTE si mii DE MILIARDE DE DOLARI!
  CLASA zisa POLITICA si AUTORITATILE POSTCOMUNISM TREBUIE SA PLATEASCA PENTRU EXCROCHERIILE SI HOTIILE COMISE IN DETRIMENTUL POPORULUI ROMAN!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.