Acasă Dezvăluiri Directorul General al ANAR care își organizase singur un concurs de retrogradare...

Directorul General al ANAR care își organizase singur un concurs de retrogradare s-a retras din cursă

DISTRIBUIȚI

În 7 martie a.c., directorul general al ANAR, Victor Sandu a lansat anunțul de organizare a concursului pentru ocuparea postului corespunzător funcției contractuale de conducere, pe perioadă nedeterminată de director al Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea, aflată în subordinea ANAR. Candidații erau obligați să aibă studii superioare de construcții hidrotehnice, hidroenergetică, energetică, îmbunătățiri funciare, ingineria mediului, construcții civile, industriale și agricole, căi ferate, drumuri și poduri cu 10 ani vechime în specialitatea studiilor din care 5 ani în domeniul gospodăririi apelor.

Numit și „mecanicul-șef”, Victor Sandu care nu și-a făcut vreodată public CV-ul, ar fi absolvit Facultatea de Mecanică și a lucrat până în 2015 la propriul service auto unde nu a gospodărit vreo apă.

Cu toate acestea, subalternul său, directorul general adjunct Gheorghe-Constantin Rusu l-a declarat admis la concurs. Contracandidatul lui Sandu, Adrian Moisescu a contestat decizia la ANAR și la Ministerul Apelor și Pădurilor; Moisescu le-a scris membrilor Comisiei de Solutionare a Contestatiilor, ministrului Ioan Denes, Secretarei de Stat Adriana Petcu, lui Victor Sandu, contracandidatul său, lui Rusu și lui Relu Adam. După primirea contestației, concursul a fost amânat pe termen necunoscut, „din motive obiective” iar astăzi, cu o zi înainte de proba scrisă, contestația a fost respinsă pentru că Victor Sandu s-a retras din cursă.

Oare ce-au gândit cei trei croitorași (că mușchetarii aveau scopuri nobile, nu li se aplică)? Că sunt viteji și nu-i învinge nimeni?

Citește contestația depusă după aprobarea candidaturii lui Sandu.

 

1 COMENTARIU

  1. Pe SINECURĂ bătaie mare : nu-i răspundere. Răspundere cum : oraș care bagă canalul în RÂU;mor toate vietățile; poluare chimică cu reglare;țara funcționează : nu răspunde nimeni!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.