Home Dezvăluiri Directorul General al Apelor Române ne-a trimis un surprinzător Drept la replică

Directorul General al Apelor Române ne-a trimis un surprinzător Drept la replică

DISTRIBUIŢI

In urma cu o saptamana publicam articolul „Argatii lui Tariceanu concediaza salaraiatii care refuza sa gireze ilegalitatile din Apele Romane”. Printr-un surprinzător drept la replică, Directorul General al institutiei, Victor Sandu parca vrea sa ne spuna ca avem dreptate. In primul rand nu contesta faptul ca e omul lui Tariceanu (nici n-ar avea cum, fiind numit politic) si recunoaste ca fostul director al ABA Prut Barlad a ramas in institutie si dupa pensionare cu un salariu de 2000 de Euro dar spune ca e legal. Ceea ce insa ne-a pus pe ganduri este faptul ca ditamai directorul general al unei institutii cu 11000 de angajati ne anunta cu nonsalanta ca un angajat e cercetat disciplinar pentru ca a avut prelungite concedii medicale. Adica abaterea disciplinara comisa de angajat este ca s-a îmbolnăvit. N-am mai intalnit asemenea situatie pana acum. In mod evident chiar daca omul va fi concediat, va castiga in instanta si atunci ANAR va fi obligata sa ii plateasca banii din urma si cu dobanda legala. Dar sa vedem surspinzătorul drept la replica pe care il vom analiza in continuare:

DREPT LA REPLICA
„Raportul Curții de Conturi referitor la execuția bugetară a ANAR, la care face referire articolul, acoperă perioada 2012-2014, așa cum scrie chiar autoarea. Ca la orice preluare de  mandat de management, mai ales la o instituție publică, pentru anul 2015 a fost necesară evaluarea obiectivă, printr-o auditare externă, a situației financiare, pentru a pune pe o bază solidă noua construcție instituțională.
In același scop al creșterii transparenței în cheltuirea banului public, Consiliul de Conducere a decis crearea Corpului de Control la nivelul ANAR, precum și reorganizarea activității de achiziții din cadrul Departamentului Dezvoltare și Investiții. 
In acelaṣi cadru a fost explorată ṣi ideea achiziṭiei centralizate de energie ṣi motorină de pe piaṭa liberă, pentru a beneficia de avantajele concurenṭei de pe piaṭa liberă ṣi de discount-ul de volum, care ar însemna economii de cel puṭin un milion de euro, la nivelul ANAR.
Intenția de achiziționare a unui nou sediu este expresia aceleiaṣi dorinṭe de a reduce costurile de funcṭionare ale ANAR. Incă din 2012 instituția închiriază spații de lucru la un cost semnificativ, întrucât, în urma unei expertize tehnice, a trebuit să-ṣi părăsească sediul din str. Edgar Quinet, nr. 6, acesta fiind declarat impropriu ṣi necesitând reparații capitale. Menționăm și faptul că, în aceeași perioadă, în spiritul eficienṭei financiare, ANAR a solicitat Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, sprijinul pentru preluarea în administrare, din domeniul public al statului, a unui imobil având destinația de birouri.
In legătură cu situațiile semnalate la ABA Prut Bârlad, precizăm că, având personalitate juridică, deciziile la nivelul ABA Prut Bârlad aparṭin conducerii instituṭiei.
In legătură cu cazurile menṭionate în articol, precizăm că dl. Corneliu Crețu se află în relații contractuale legale cu instituția unde a fost director, înainte de pensionare. Celelalte persoane ale căror nume sunt citate în articol se află în cercetare disciplinară, fiind, de aceea, suspendate, întrucât de trei ani dl. Nicolae Trofin înṭelege să exercite funcṭia de director SGA Iași prin prelungite concedii medicale, la fel ca și ceilalți salariați numiți în articol „incomozi”, adică dl. Robert Pantiru, dna Nina Moldoveanu și dna Mihaela Chiruță, lidera unui sindicat desființat prin hotărâre judecătorească, întrucât nu îndeplinea condiṭiile legale de constituire, adică un număr de cel puṭin 15 persoane din aceeaṣi ramură sau profesiune (conform Legii 54/2003). In legătură cu demersurile de natură penală ale dnei Chiruță, menționate în articol, precizăm că însăși Curtea a solicitat furnizarea suplimentară de documente, pentru a putea formula o hotărâre.
In concluzie, apreciem că întreg conținutul articolului este o deformare a realităṭii, datorată documentării lacunare și adoptării unui punct de vedere partizan, având ca rezultat o relatare ce nu are legătură cu imperativele deontologiei profesionale.
Pentru considerentele de mai sus, vă solicităm să publicați acest drept la replică, în aceleași condiții de vizibilitate ca articolul invocat, pentru a rectifica informațiile prezentate opiniei publice, deoarece acestea nu sunt conforme cu realitatea și sunt de natură să aducă prejudicii de imagine Administrației Naționale Apele Române.
Ne exprimăm speranța că în viitor, în vederea unei corecte informări a opiniei publice, Curentul va solicita și punctul de vedere al instituției noastre, pentru a putea documenta materialele sale de o manieră obiectivă, în conformitate cu regulile deontologiei profesionale.”
 

Asadar, directorul general al Administraţiei Naţionale „Apele Române” (ANAR), Victor Sandu, a dispus cohortei de laudatori, angajati ai statului, sa ii spele imaginea si asa destul de sifonata prin devoalarea de catre presa a  multiplelor inginerii financiare care sunt preluate de la inaintasii sai, sau create de “noua echipa de management”, printr-un drept la replica trimis redactiei noastre  !
Compartimentul Comunicare  și Relații cu Presa a incercat si de aceasta data  sa schiteze un timid raspuns la noianul de nereguli cu puternic caracter penal savarsite atat de inaintasii lui Sandu Victor, cat si de catre acesta. Din analiza majoritatii documentelor aflate la dispozitia Curentul nu constatam nici un gest privind reformarea institutiei despre care directorul incearca sa ne convinga. Mai mult din dreptul la replica se vede clar ca Victor Sandu nici macar nu a luat la cunostinta de toate aceste nereguli, subalternii sai cu vechime reusind sa ii ascunda cu strasnicie atat documente cat si articole de presa, ori interpelarile din Parlamentul Romaniei.
Daca o persoana precum Victor Sandu, care a pornit o afacere proprie in anul 1995, afirma “aceasta firma este viata mea”, mandrindu-se cu doua service-uri auto si cativa zeci de angajati, ajunge sa paraseasca profitabila afacere pentru a conduce o institutie publica cu circa 10.000 de angajati si imense valori de patrimoniu, inseamna ca ori nu a reusit sa evolueze in activitatea privata, fapt ce l-a determinat sa renunte, (“In acest domeniu, ai doua variante: Evoluezi sau Renunti!”- Victor Sandu), ori a primit ca sarcina din partea sefilor ALDE care l-au numit, sa asigure continuitatea faptelor incepute si neterminate de ei.
In articolul  Deputata Grațiela Gavrilescu avere nejustificată, fals și neglijență din 06.08.2014, aratam ca in cazul sustinatorului directorului “mecanic” Victor Sandu , nu coincide declaratia de avere cu declaratia de la ANAF, aratandu-ne surprinsi de faptul ca “Este incredibil ce non-valori ajung să voteze legi în România”. Insa ceea ce a obtinut Gratiela Gavrilescu prin numirea lui Victor Sandu la conducerea ANAR intrece orice imaginatie, prin controlul imenselor fonduri existente la aceasta institutie.
Chiar si in aceste conditii, achizitia in regim de urgenta de la sfarsitul anului 2015  de catre “noua echipa de management” a ANAR, a 46 de basculante la pretul de cca. 100.000 euro bucata, ar da serios de munca angajatilor sai din noul service  cu “dimensiuni impresionante” din Policolor, in  noua hala unde se repara “ inclusiv camioane”. La fel ca si celelate 46 autobasculante achizitionate ilegal de predecesorii sai, pe 30 decembrie 2011 cand s-a semnat contractul nr. 158, dintre ABA Mureş şi MHS Truck, pentru livrarea acestora la  preţul de cca.20 milioane lei. Dealtfel in Raportul Curtii de Conturi a Romaniei este specificata prejudicierea bugetului ANAR ca urmare a stabilirii in listele de investitii aprobate pentru administratiile bazinale de apa a unor obiective de achizitii supradimensionate, cu cca. 1.600.000 lei prin achizitia de catre ABA Mures a 12 autoturisme Hyundai Santa Fe si 46 autobasculante si cu cca.2.300.000lei din achizitia de catre ABA Olt a 14 buldozere si 14 buldoexcavatoare.
Probabil ca in perioada urmatoare Victor Sandu o sa isi extinda afacerea privata si cu o noua hala de reparat utilaje grele (buldozere si excavatoare),  ca pentru  autoturismele Santa Fe exista deja spatii de reparat,  doar ca acestea vor inghesui autoturismele principalilor clienti mai vechi: Administratia Prezidentiala,  Asociatia Intarnationala a Politistilor, Autoritatea Electorala Bucuresti s.a.
Probabil ca si cele trei autoturisme care au fost aduse anii trecuti,  initial in  incinta Institutului Naţional de Gospodărire a Apelor: Kia Sport, Opel Insignia, Renault a căror valoare totală este de circa 75.000 de euro aflate la dispoziţia directorilor din conducerea companiei, vor avea nevoie de service si reparatii.
Dupa o scurta evaluare la sediul fiecarui ABA din tara, care a avut ca tema deviza “cine nu e cu noi e impotriva noastra”,  Victor Sandu, a inceput sa aplice intr-o conotatie noua, deviza sa din service-ul auto: “Pentru a reusi sa pui pe picioare o astfel de activitate, este necesar sa ai in primul rand oameni buni, seriosi si instruiti”. Bineinteles ca toate aceste calitati aplicabile traditiei ANAR si scopului urmarit de mentorii sai (Gratiela Gavrilescu si Calin Popescu Tariceanu) care dealtfel i-au si trasat liniile directoare ale sifonarii banului public.
 Ca atare, pe data de 02.03.2016 l-a numit ca director la Administratia Bazinala de Apa Arges Vedea pe pensionarul militar Mihai Miloiu, fost consilier local PDL în CL Topoloveni.. Dupa cum declara acesta jurnalistilor de la Institutiilestatului.ro., baza legala privind angajarea acestuia a fost depunerea unui CV la Administratia Nationala Apele Romane din Bucuresti si apoi un interviu.
Apoi vineri 04.03.2016, i-a venit randul unui membru al Biroului judetean PNL Iasi – Petru Avram,  angajat doar de patru ani pe postul de sef la compartimentul de investitii la ABA Prut Barlad de catre fostul director si actualul  angajat Cretu Corneliu (cumatrul si vecinul puscariasului Relu Fenechiu).
Dealtfel aceste forme “legale” de angajare pe care le practica “Seful de service” Sandu Victor, au fost preluate de la unul din membrii “noii echipe de management”, fostul si actualul Director de Resurse Umane, Relu Adam, care are o deosebita dexteritate de a comite cele mai crase ilegalitati, cu un nedisimulat si nepedepsit zambet, complice oricarui director general.  Relu Adam, omul de incredere al fostului director general Vasile Pintilie, s-a remarcat in mod deosebit prin fapte necurate ca director la regia de apă din Moineşti, pe care a reusit sa o falimenteze.
Mai apoi Victor Sandu a constatat ca acest comportament de “militian umil” stie sa puna umarul si la construirea unei simbrii corespunzatoare pentru sefii sai, precum cea stabilita fostului director, Vasile Pintilie de circa 15.500 de lei, deşi avea dreptul la maxim 7600 lei, ori la prime personalizate conducerii ANAR de cate 10.000 lei. Deasemenea acesta se pricepe de minune la executii sumare ale unor salariati incomozi, inventand tot felul de regulamente si coduri special concepute de el, incat sa poata participa in calitate de calau, la toate ABA-urile din tara.
 Sa nu uitam si de ispravile financiare ale acestuia, prin contractele de perfecţionare profesională cu firme din orasul sau de bastina – Bacău în valoare de cca.100.000 de euro, deși ANAR și Federaţia Sindicală aveau in plan derularea unui program de perfecţionare, prin fonduri nerambursabile de circa 4.000.000 de euro, ori prin nesfarsitele investitii si achizitiile de la Centrul de perfectionare de la Voina.
Colegii nostri din presa centrala care afirmau in paginile ziarelor din luna februarie 2016 “directorul general Victor Sandu face numai ce considera ca-i poate aduce un beneficiu pecuniar decontat din visteria Apelor Romane” probabil ca au avut in vedere si multe alte aspecte legate de ingineriile financiare ale noii “echipe de management”.
Sa nu ajungem la deconspirarea ingineriilor financiare ale “noii echipe de management”, fara a afla si alte nume ale acesteia: Radu Voicu, jurist, venit de la Administratia Rezervatiei Biosfera Delta Dunarii – Tulcea- director al noului Departament Juridic; Sorin Zaharcu –  Seful Serviciului de avize, Mihaela Chelmu – Fost si actual Sef la Comp.Achizitii, Mariana Lupu – fost si actual Director economic;
Astfel, numai daca ar fi sa luam in considerare cele prezentate in dreptul la replica despre sediul central in care isi desfasoara activitatea ANAR,, ar trebui sa ne fim lamuriti de catre energicul director Victor Sandu, ce varianta a ales in cele din urma,  reconditionarea prin reparatii capitale a sediului propriu din str. Edgar Quinet, nr. 6, parasit in urma declararii ca si impropriu prin expertiza tehnica,  achiziției a unui nou sediu, inchirierii unui sediu, preluarii în administrare din domeniul public al  statului, a unui imobil având destinația de birouri, ori folosirii pe timp limitat a cladirii detinuta de Ministerul Mediului pe malul lacului Ciurel, refuzat de subalternul sau Vasile Pintilie ?
Cu totii am fi interesati ce masuri a dispus Victor Sandu, afland ca pentru gasirea aceeasi solutii, s-au scurs din visteria Apele Romane peste 200.000 de euro in amenajarea spatiului de pe strada Brezoianu 10, platind si  o chirie lunara de aproximativ 27.000 de euro, timp de doi ani,  fara ca acesta sa fi  fost utilizat. Dar despre neregulile gasite de Curtea de conturi pentru sediul in care isi desfasoara activitatea si in prezent, cea din  în strada Ion Câmpineanu nr. 11, inchiriata de la Union Internaţional Center SA, unde prejudiciul gasit de Curtea de Conturi se ridica la suma de cca 300.000 euro ?
Si in aceeasi nota expusa in dreptul la replica, de crestere a transparentei in cheltuirea banului public, (in care directorul Victor Sandu are o “indelungata experienta”), am mai avea si alte intrebari la care acesta, din pozitia de exponent al administratiei publice, ar trebui sa lamureasca opinia publica:
1.Atunci cand “a decis crearea Corpului de Control la nivelul ANAR”, a luat la cunostinta de la mai vechii subalterni despre  faptul ca institutia pe care o conduce are o traditie in ceea ce priveste auditarea propriei activitati ? Fie ca s-au numit revizori contabili, fie auditori, atat la nivelul central al ANAR cat si la fiecare ABA in parte, acestia au desfasurat activitatea inca de la infiintarea institutiei. Sau incearca sa ne spuna in mod voalat ca a creat un Corp propriu de Control , mecanism prin care incearca sa-si impuna autoritatea si teroarea asupra celor ce nu se inscriu in linia “optimista” de reorganizare trasata de Gratiela Gavrilescu si Calin Popescu Tariceanu ?
Intrebarea nostra e in ce mod a decis sa contracteze servicii de audit extern in valoare de 420.000 euro de la o firma infiintata in anul 2014 fara angajati, dar pe mana careia s-au dat documente originale ale institutiei. In aceasta ideie ar fi de facut publica si modul in care corpul de audit propriu a fost la randul sau “mituit” de predecesorii sai prin cresteri salariale nejustificate precum sefa Auditului Public Intern de la ANAR – Vasilica Petcu, care primea lunar 10.500 lei.
2. Care este planul de management al ANAR-ului condus dupa reguli de eficienta maxima de catre Victor Sandu in ceea ce priveste recuperarea imenselor prejudicii descoperite de organelle de control ale statului in perioada anterioara ? Are cunostinta Victor Sandu despre necesitatea recuperarii imensei sume de la Hidroelectrica si Nucrearelectrica, despre cedarile de creante de peste  20 milioane de euro catre Astera, Raf Invest si ANIF, nerecuperate in totalitate ?
3. Cand vorbeste de explorarea ideii privind “avantajele achizitiilor centralizate de energie si si motorina de pe piata libera”, a luat in calcul si experienta predecesorilor sai care in aceeasi nota, au “reusit” sa achizitioneze  bunuri si servicii la preturi supraevaluate, fara angajamente legale cu furnizorii, fapt ce a condus la enorme prejudicii descoperite de organele de control ale statului, cu toate ca Auditul Public Intern a tacut malc ?
Astfel, stie actualul director general stie ca subalternul sau – fostul director general Vasile Pintilie care i-a lasat mostenire echipa pe care a preluat-o si pe care se sprijina in noul management performant, din pozitia de sef al Compartimentului Inspectia Apelor, isi continua nestingherit afacerile si din aceasta postura,  reusind sa achizitioneze la nivel central a unor bunuri materiale pentru combaterea poluarii in valoare de de 250.000 de euro, iar anterior  a achizitionat centralizat utilaje materiale si servicii la preturi uneori si de 15 ori mai mari decat pretul pietei, precum cele necesare stocurilor de aparare (supradimensionate si cantitativ de circa 5-6 ori) , serviciilor (telefonie mobile, asistenta juridica, utilajelor terasiere second-hand, ) fortand subunitatile din tara sa le receptioneze si uneori chiar sa le plateasca ? Sau va prelua din experienta echipei subaltenului Vasile Pintilie, care a fortat subunitatile sa primeasca aceste achizitii centralizate pe sistemul “vrei nu vrei, eu tot vi le dau” ?
4. Stie directorul Victor Sandu ca poate aduce institutiei  importante sume (circa 1,8 milioane euro) din recuperarea dobanzilor platite ilegal prin contractarea liniei de credit de la BRD de catre predecesorii sai si descoperite de curtea de conturi anterior ?
5. Ce masuri are in vedere Directorul General al ANAR Victor Sandu fata de cei cca.10.000 de angajatii ai sai care nu au nici o vina ca si-au primit salariile la nivelul negociat prin contractile colective si individuale de munca, pentru a nu le diminua veniturile salariale in mod brutal, prin neintelegerile ivite din interpretarea distorsionata a legislatiei privind salarizarea ? 
Trebuie spus ca asa cum acesta a avut grija de subordonatii sai din Lasting Service, in prezent responsabilitatea functiei publice impune aceeasi grija fata de toti cei pe care ii pastoreste. Dar sa nu uitam si de analiza de personal pe care acesta trebuie sa o intreprinda privind normarea unitara a posturilor din ANAR. Si aceasta in conditiile in care in prezent, repartizarea acestor posturi este neuniforma fata de necesitatile curente. Aceasta insa nu exclude si o eventuala analiza privind unele posturi artificial create de predecesorii sai prin supusul si umilul subaltern Relu Adam, care in ultimii ani a inmultit in mod nejustificat posturile de directori tehnici ai ABA din tara, cu scopul vadit de a multumi clasa politica.
Deocamdata directorul Victor Sandu nu a facut altceva decat a impune salariatilor acceptarea primei transe de reduceri salariale, ceea ce a nemultumit evident intreaga masa de salariati si risca sa creeze disfunctiuni majore in gestionarea activitatilor specifice. Ne-am astepta ca seful ANAR sa obtina inclusiv sprijinul ministrului Mediului Cristiana Pasca Palmer, pentru a pastra slariatii cu experienta si pasiune pentru meseria prestata in scopul apararii de inundatii si protectiei resurselor de apa din Romania.
Este deasemeni de vazut cum va gandi Victor Sandu in noua formula de management performant, destructurarea de la nivelul „Apelor Române”, a  grupului de interese creat de ani de zile, care dirijează spre buzunarele proprii si visteriile partidelor politice a unor importante fondurilor şi achiziţii, atât  de la nivel central, cât şi cele de la nivelul ABA din tara.
6. In dreptul la replica, Victor Sandu prin supusii sai, arata ca deciziile la nivelul ABA Prut Bârlad 
aparṭin conducerii instituṭiei. Nu ne este clar nici noua nici cititorilor nostril, cum de nu le apartin deciziile si in cazul aprobarilor privind angajarile de personal muncitor si TESA ori a aplicarii unor sanctiuni disciplinare catre proprii salariati ? Si mai departe, dorim sa ne spuna explicit si documentat domnul Director General Victor Sandu in ce mod au fost respectate prevederile legale (Codul muncii, Regulamentul Intern, CCM) in cazul angajarii fostului director ABA Corneliu Crețu care se afla potrivit spuselor reprezentantilor ANAR “în relații contractuale legale cu instituția  unde a fost director, înainte de pensionare”.
Am dori sa prezinte public cum s-au comprimat termenele privind anuntul public de scoatere a postului la concurs , organizarea concursului, anuntul din presa, tematica de concurs, fisa de examinare, participantii la concurs, cererile de inscriere, procesul verbal al comisiei de examinare, perioada de contestare, comunicarile si documentele de afisare a rezultatului concursului, contractul de munca si altele asemenea. Si mai dorim sa stim cu precizie cand a fost ziua in care a incetat contractul de munca al directorului Cretu Corneliu si care a fost data primei zile de munca conform noului contract incheiat cu ABA Prut Barlad, a actualului salariat-pensionar Cretu Corneliu.
Nu lipsit de interes ar fi si documentul prin care conducerea ANAR Bucuresti a transmis aprobarea privind scoaterea la concurs a postului ocupat in prezent de Cretu Corneliu, asa cum se practica pentru orice alt salariat al oricarui ABA din tara. Suntem convinsi ca directorul Resurse Umane Relu Adam ne va transmite datele solicitate in timp legal. 
7. Am dori sa ne precizeze directorul General al ANAR – Victor Sandu daca a aflat de la directorul SGA Iasi,  care i  s-a adresat atat personal cat si prin repetate memorii, dar si din Rapoartele oficiale ale Corpului de Control al ANAR si al MMAP, din presa si din interpelarile deputatilor Sorin Avram Iacoban si Gheorghe Emacu,  despre faptele de coruptie ale conducerii ABA Prut Barlad si despre apreciarea data de Corpul de Control al Ministerului Mediului ca “management defectuos” a activitatii fostului director al ABA Prut Barlad Cretu Corneliu, pentru ale carui merite a fost reangajat “legal” ca si pensionar ?
8. Are cunostinta Directorul General al ANAR Bucuresti despre unele lucrari de investitii de gospodarire a apelor realizate incomplet sau de foarte proasta calitate, platite integral si degradate dupa scurt timp de la receptie (”Amenajarea raului Prut in zona localitatii Petresti – contract 5360/2010”, “Amenajare albie rau Prut in zona aval Petresti, jud. Iaşi”, Contract de executie WB/W/4736/RO/CW9 – UMP/73/23/23.07.2007 – realzata din fondurile Bancii Mondiale, ori despre neregulile semnalate la lucrarea realizate din fondurile U.E. ”?
Ce masuri are in vedere a lua pe cale administrativa ? Va dispune macar o cercetare disciplinara, sau ii va lasa pe mafiotii care au savarsit ilegalitatile, girati de membrul noii echipei ale sale de management Relu Adam sa ii cerceteze disciplinar pentru a ii concedia pe motive imaginare, doar in scopul de a descuraja orice atitudine viitoare a oricarui alt salariat care va dori sa demaste astfel de fapte penale ?
Pe cine a deranjat atat de tare directorul SGA Iasi si fosta lidera de Sindicat Chiruta Roxana Mihaela care au demascat hotiile din ABA Prut Barlad, incat nu le mai este permis accesul la locurile de munca,  prin decizii si acte de indepartare a acestora din posturile legal detinute ?
Nu crede directorul General al ANAR Victor Sandu ca s-a pripit semnand raspunsurile intocmite de Relu Adam catre acestia, la memporiile repetate trimise la ANAR Bucuresti ?  A catadichsit sa  verifice macar fugar motivele pentru care fostul Sindicat Independent Bahlui a ajuns la 13 salariati datorita santajarii, amenintarii si presiunilor conducatorilor institutiei asupra membrilor sai in perioada anilor 2012 – 2014 ?
Dar despre aceleasi fapte comise de conducerea ABA asupra celorlalte sindicate din cadrul ABA (Botosani, Vaslui si Galati ?)
Cat despre incercarea nereusita a conducerii ABA Prut Barlad  de concediere a salariatilor incomozi pe care i-a aparat Sindicatul Independent Bahlui Iasi in anul 2013 despre care a aflat directorul Victor Sandu din paginile ziarului nostru, suntem convinsi ca nu stie decat varianta expusa de Relu Adam care i-a adusa la cunostinta ca acestia sunt niste rezvratiti care s-au aflat anumite perioade de timp in concedii medicale. Merita sa se documenteze mai atent si sa ne comunice si noua rezultatele anchetei obiective.
La fel de curioasa ar fi opinia publica sa afle si despre punctul de vedere al Directorului General al ANAR Victor Sandu care a fost incunostiintat direct de salariatii Trofin Nicolae si Chiruta Roxana Mihaela, referitor la divulgarea unor date de personal strict confidential, catre un post public de televiziune, care a contribuit la comanda conducerii ABA Prut Barlad a denigrarii lor publice.
Incheiem cu regretul dar in acelasi timp si cu speranta ca actualul director general al ANAR Bucuresti, Victor Sandu va intelege importanta si raspunderea pe care le are in aceasta functie si ne va raspunde atat noua cat si opiniei publice, atat la intrebarile formulate in prezentul articol cat si la cele din articolele trecute la care nu am primit niciun drept la replica.

Totodata este de asteptat ca sefa lui Victor Sandu ministrul Palmer sa aleaga intre a-si asigura un bilet pentru ultimul loc din compartimentul de clasa I rezervat fostilor ministri ai Mediului, sau daca isi va lua adio de la acestia, de pe” peronul” Ministerului Mediului.

.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.