Acasă Dezvăluiri Fiul lui Pintea, băgat de mami la Baia Mare ca autopsier. La...

Fiul lui Pintea, băgat de mami la Baia Mare ca autopsier. La Cluj un post similar s-a traficat cu 10.000

DISTRIBUIȚI

Sorina Pintea are doi fii: unul, Ionuț, a executat deja 6 ani de închisoare pentru trafic de droguri, al doilea, Cătălin, a fost angajat ca autopsier la Spitalul din Baia Mare unde Sorina Pintea era manager. Desigur că pentru unii oameni, un job de autopsier nu pare o încântare dar ne pune pe gânduri faptul că la Cluj, doi dintre autopsierii spitalului au mituit-o pe Mihaela Cordoș, soția senatorului PSD, Alexandru Cordoș, pentru a lăsa posturile de la Morgă „moștenire” fiilor lor.
Cei doi autopsieri au dat mită câte 10.000 de lei Mihaelei Cordoș, deja condamnată definitiv la 2 ani și șase luni de închisoare pentru asta, pentru a primi subiectele la concursul din ianuarie 2015 pentru fiii lor.
Presa a arătat atunci că meseria de autopsier e una foarte bănoasă: fac și afaceri cu pompele funebre și cer și bani aparținătorilor pentru îmbălsămări speciale, cea simplă trebuind să fie făcută gratuit.
Când madam Cordoș a fost ridicată de mascați și a primit mandat de 30 de zile, managerul spitalului din Cluj era ferm convins că e nevinovată: „Nu cred că doamna Cordoș a știut subiectele de examen chiar dacă era secretarul comisiei de concurs. (…)Am semnat foile de concurs pentru a nu le mai putea schimba ulterior și am pus candidații să aleagă un număr care corespundea cu un anume subiect”, a mințit ziariștii managerul S.J. Cluj, Petru Șușcă.
Procurorii însă aveau interceptări elocvente între autopsierul Gheorghe Salanță și fiul său.

G.S. M-o sunat Mihaela, mă!
Sorin Salanță: Ee. Ea-i în comisie.
G.S.: Ea dară. Zice, mă, te-ai dus? M-am dus. Mă, când îs acasă să vii pân’ la mine în Grigorescu.
S:S.: Ee.
G.S: Zice, ştii.
S.S.: Ee.
G.S. D-apăi bănuiesc că nu mai are secrete să-mi spuie, poate zice că să-i mai dau oarece bani, c-am zis că-i mai dau, ştii?
S.S.: Fii atent, mi-o schimbat subiectele, am aşe acolo, am, stai numa’ un pic să-ţi spui, hai, mamă odată sus. Am aşe: tehnica de autopsie, generalităţi, am autopsia capului, autopsia toracelui, autopsia abdominală.
G.S.: Îi foarte bine. (…) Ee, da’ tăt, tăt, tăt, bine, hai sigur, hai acasă să discutăm, că de-aia că m-o chemat curva, pei sigur pentru aia, să-i dau oarece bani.

Surse din Spitalul Baia Mare au declarat pentru ziarul Curentul că fiul Sorinei Pintea a făcut între timp studiile necesare pentru a ocupa un post de chimist în cadrul Spitalului la secția care se ocupă de măsurarea alcoolemiilor. Spitalul din Baia Mare are în acest moment 1363 de angajați.
Aceleași surse ne-au declarat că spitalul este sufocat de neamurile și cunoștințele lui Pintea, detaliile angajărilor fiind discutate pe domeniul pe care ministrul îl ocupă pe valea Băiței, nedeclarat în declarația de avere, nefiind pe numele ei. Dar despre asta într-un episod viitor din filmul „Veniturile din luna martie au declanșat operațiunea: spunem noi, cadrele medicale, ce știm despre madam Pintea”.

4 COMENTARII

  1. Nu inteleg articolul.
    Avem o noua romanie. A lui dragnea, a lui tariceanu, a lui voiculescu si colegii.
    Asemenea lucruri sunt normalitatea, firescul.

  2. Si cand te gandesti ca Dragnea inpreuna cu PSDisti lui si Tariceanu cu ALDisti tot tipau ca in Romania oameni sunt terorizati de statul paralel, procurori johanisti ,sistemul ticalosit si alte tampenii dastea.
    Asta inseamna ca banditi astia avand furtul in sange se simteau stresati pentru ca ei odata ajunsi la putere aveau dreptul sa faca ce vrea in tara asta dar uni procurori le faceau dosare penale pentru furturi,falsuri,abuz in functie si alte maruntisuri de astea de sute de milioane de euro.

  3. Ați fi uimiți câți medici își angajează odraslele in spatele.Din păcate nu se fac controale în acest sens.Poratarii își angajează soțiile,cumnatele,fiicele s.a,medicii copiii.Sunt in Cluj spitale unde sunt șefi de secție care și-au angajat copilul(copiii)pe post de infirmiera,registrator,medic….Un ex este spitalul de copii Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.