DISTRIBUIŢI
agafitei ologu

Vă prezentăm astăzi incredibilul caz al managerului Robert Agafiței, directorul Spitalului Sfântu Ioan și al Maternității Bucur. Agafiței a fost inventat de fostul ministru al Sănătății, Eugen Nicolaescu, cunoscut între apropiați ca Jeni, care în 2005 l-a luat consilier la Ministerul Sănătății. Fără un CV public, nu se știe unde a lucrat Agafiței între 1998 când susține (pe LinkedIn) că a terminat o facultate de Drept. Ceea ce se știe e că în Spitalul Sfântu Ioan, au murit de infecții nosocomiale tineri arși la Colectiv. După cum povestea Eugen Iancu, tatăl lui Alex ucis de bacterii la numai 22 de ani: „copilul era internat la etajul trei, în secţia ATI, un hol de 50 de metri şi apoi în secţia bolnavilor. Noi ne duceam la toaletă acolo erau pline de mizerie, urină pe jos, noi călcam acolo, după care duceam microbii în salon, chiar dacă ne puneam şoşoneii aceia de pânză”. În acele zile la Spitalul Sf. Ioan condus de acest Robert Agafiței, „s-au luat probe de laborator de pe noptiere, de pe pervaz, de pe instrumentar, de pe uşi, de pe jos, de pe halate” și duse la laborator „au început să înflorească microbii peste tot”.

Aflat încă în libertate, Agafiței care nu respectă Legea privind accesul la informațiile publice și nu răspunde întrebărilor jurnaliștilor, s-a trezit să dea un comunicat în care să înfiereze cu nume și prenume o doctoriță ATI, șefa de Secție de la Maternitatea Bucur-maternitate COVID că pe 4 septembrie s-a dus „la serviciu deși prezenta simptome sugestive pentru infecția cu COVID-19. Cu bună ştiinţă, doctoriţa Ologu a evitat completarea rubricii de temperatură din cadrul chestionarului de triaj, deşi prezenta febră.” În același comunicat, chiar Agafiței recunoaște că doctorița a stat îmbrăcată în permanență în echipamentul de protecție, fiind vorba de o maternitate COVID.
Așadar dacă nu ia virusul prin echipament, nici nu-l dă, nu?

Doctoriţa Rodica Ologu a declarat însă la PROTV că n-a avut febră, având 34 la triajul epidemiologic şi nici simptomele specifice infectării cu COVID-19, pe ea durând-o stomacul.

Din sursele noastre am aflat că Agafiței a dat comunicatul bazându-se pe declarații luate unor cadre medicale care nu fuseseră la serviciu pe 4 septembrie dar care ar vrea s-o vadă plecată pe Ologu. Cadrele medicale din spital sunt foarte revoltate de ceea ce i se întâmplă Rodicăi Ologu și spun că doctorița venea și noaptea de acasă să salveze pacientele, inclusiv acum, în timpul pandemiei, pe cele cu COVID.
Doctorii din maternitate sunt supărați că Agafiței, care se laudă că a făcut și un curs de management sanitar la Harvard, nu i-a ajutat la crearea circuitelor și protocoalelor pe care aceștia le-au făcut singuri cu prieteni infecționiști și de la DSP. Părerea noastră e că le-au făcut mai bine.
Vorbim aici despre Robert Agafiței care când GCS a raportat cel mai mic număr de infectări, la Sf.Ioan a decis ca pentru încă o lună consultațiile în policlinică să se desfășoare online, pentru a nu-și complica existența. Detalii AICI.
Șase luni de zile, fără a avea infecționiști și epidemiologi în maternitate, medicii și asistentele de ginecologie au îngrijit lăuze și gravide cu COVID.

Cât de idiot să fii ca în loc măcar o vorbă de apreciere să le spui acestor medici epuizați, tu să te apuci să dai un comunicat în care o înfierezi pe o doctoriță ATI că s-a dus la serviciu deși o durea stomacul?
Să ne amintim că în noaptea incendiului de la Colectiv, doctorii și asistentele de la Bucur au fugit într-un suflet la club și au acordat primul ajutor în față, pe asfalt. Pe astfel de oameni îi face un manager de spital de râs prin comunicate preluate de toată presa? Rușine să-ți fie, Robert Agafiței. Lucrurile nu pot rămâne din nou așa.

5 ARII

  1. Acest Robert Agafiței e o EDITAT, tipic rrromaneasca, de EDITAT ajuns „manager”, un fel de capac la haznaua serviciilor oferite de PSD unei „bobulatii” tampitzele, votante de ciuma rosie. Doctoritza cu pricina ar trebui sa-i dea un picior in uouo si un cap in gura acestui EDITAT de Robert Agafiței – EDITAT PSD.

  2. In 6 ani, da cand e manager, Agafitei a fost prezent in Maternitatea Bucur de fix 4 ori, cate jumatate de ora. Dupa transformarea maternitatii in unitate covid, el nu stie nici pe unde e intrarea. Despre circuite, zonerosii si verzi, nici atat. Nu a participat la stabilirea circuitelor.
    A sarit repede sa arunce cu noroi in Doctorita Ologu, dupa ce chiar el o numise sefa de sectie in urma cu 2 luni.

  3. Managerul si Directorul medical au inchis laboratorul de analize al Maternitatii Bucur – Maternitate Covid in urma cu 3 luni, analizele urgente ale gravidelor infectate covid se lucreaza la Spitalul Colentina.

  4. Am făcut o sesizare la acest „manager” si nu sa sinchisit să-mi dea în răspuns, încă mai aștept un răspuns de la el , să-l ferească DUMNEZEU, mă duc peste el la spital !

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.