Acasă Dezvăluiri Interlopul din fruntea ANPC a început să facă victime: un angajat care...

Interlopul din fruntea ANPC a început să facă victime: un angajat care a venit fără cămașă din cauza unei eczeme a rămas fără loc de muncă

DISTRIBUIȚI
În anul 2017 Miron-Horia Constantinescu este numit politic șef la ANPC-CJPC Constanța. Surse bine informate ne-au relatat discuția avută de Adrian Năstase cu președintele PSD de la acel moment, Liviu Dragnea, în biroul celui din urmă. Fostul premier i-a cerut lui Dragnea să-i numească pupilul la șefia ANPC Constanța. Dragnea fusese informat de ce-l caută Năstase și avea deja dosarul individului, consilier local PSD la acel moment la Costinești: escroc, bătăuș de cartier, cămătar, patron de firme off-shore în Panama și cu un copil făcut cu o minoră de nici 16 ani. Politicos, Dragnea i-a spus lui Năstase că se va gândi. La rândul lui politicos, Năstase l-a întrebat: „10 minute vă ajung să vă gândiți?”. Și așa Constantinescu a ajuns șef la ANPC-CJPC Constanța. Se pare că, spun sursele noastre, ascendentul pe care Năstase îl are asupra lui Dragnea este legat de persoanele care i-au scos banii lui Dragnea din România și i-au ascuns în străinătate, nume pe care fostul premier le cunoaște.
Legătura lui Adrian Năstase cu Horia Constantinescu este veche așa cum  declara și mama șefului ANPC care spunea în urmă cu zece ani că pe Andrei Năstase îl cunoaște de multă vreme. Mama lui Constantinescu, înainte de 1989, a fost căsătorită mai întâi cu fiul lui Chivu Stoica, apoi cu fiul lui Miron Constantinescu și este și rudă cu celebra mătușă Tamara Cernasov. Adrian Năstase a fost și el mai întâi ginerele lui Grigore Preoteasa și mai apoi s-a însurat cu Dana, fata lui Angelo Miculescu, ambii nomenclaturiști comuniști.
Maria Cornelia Petreanu, fostă Stoica, fostă Constantinescu, acum în vârstă de 78 de ani a fost profesoară la Ștefan Gheorghiu și susține că provine dintr-o familie de intelectuali. „Mama mea a fost prietenă cu Eugen Ionescu, iar unchiul meu purta corespondenţă cu Mircea Eliade. Eu i-am cunoscut şi pe Eliade, şi pe Cioran înainte de 1989”. a declarat Maria Cornelia Petreanu, mama lui Horia Constantinescu care nu s-a ridicat la nivelul familiei, rămânând repetent în clasa a XI-a și absolvind o facultate particulară de Drept.
Cu acest CV pe care el însuși l-a prezentat: repetent, escroc, bătăuș de cartier, cămătar, spălător de bani, posesor de firme off-shore în Panama și amante, Dăncilă l-a numit șef la ANPC, probabil tot la rugămintea lui Adrian Năstase care este acum unul din sfătuitorii din umbră ai premierului, în guvern fiind numit consilier al doilea fiu al fostului lider PSD, Mihnea Năstase.
Una dintre primele măsuri luate de șeful ANPC după numirea în funcție a fost introducerea unui cod vestimentar idiot de strict. De exemplu, femeile nu au voie cu rochii cu fermoare, așadar toate angajatele ANPC vin ori in costumașe, ori în rochii sac fără fermoare iar bărbații nu au voie cu plete iar lungimea permisă a bărbii e relativă, trebuind să fie „sub medie”. Codul vestimentar a început deja să facă victime, Constantinescu isterizându-se când a dat nas în nas cu un angajat care venise la serviciu în tricou din cauza unei eczeme, gulerul de la cămașă deranjându-l. Constantinescu însă nu a stat să asculte explicațiile omului și l-a umilit în public, ceea ce a dus la demisia pe loc a angajatului. Sursele noastre spun că nu e prima demisie de la venirea lui Constantinescu, de la departamentul Achiziții demisionând aproape toți angajații, refuzând să semneze ceea ce le cere Constantinescu.

7 COMENTARII

  • În cel mai recent Dicționar al Academiei, ediția a II-a din 2010, este acceptată și forma exemă, ca neologism din limba engleză. Am corectat totuși titlul cu varianta franțuzească.

 1. Stimata doamna, titlul pe care l-ati ales pentru acest articol este plin de greseli. In primul rand, poate ECZEMA e cuvantul pe care-l cautati. Striu ca dictionarele sunt scumpe, dar mai sunt unele online si alea-s gratis, ajunge doar sa le consultati. In al doilea rand, cand spuneti ca angajatul a venit fara camasa se intelege ca a venit la bustul gol, nu in tricou. Inteleg ca ati facut facultatea la particulara si fara frecventa, dar editori nu mai exista la Curentul?

  • Vă asigurăm că Dorina Lascăr nu a făcut facultatea nici la particulară, nici la FF. În cel mai recent Dicționar al Academiei, ediția a II-a din 2010, este acceptată și forma exemă, ca neologism din limba engleză. Dacă am văzut că ați scris cu atâta patimă, am corectat titlul cu varianta franțuzească. Despre „bustul gol”, fiecare își imaginează ce vrea dar povestea e în articol. Editorii despre care vorbiți se numesc corectori.

 2. Interlopul din fruntea ANPC a început să facă victime: un angajat care a venit fără cămașă din cauza unei exeme a rămas fără loc de muncă
  Dorina Lascăr – 20:30, 4 septembrie 2019
  Metoda de lucru a pesedeului.

 3. „Tara arde iar baba se piaptana”.Articolul e despre alt derbedeu care „drege si spinzura”si unii vad doar ca eczema nu e exema.E clar ca nu se vede” padurea din cauza copacilor”…bata-i norocul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.