Acasă Dezvăluiri Mincinosul Ciurchea comite infracțiune după infracțiune în cazul cardului de sănătate

Mincinosul Ciurchea comite infracțiune după infracțiune în cazul cardului de sănătate

DISTRIBUIȚI

De departe infracțiunea preferată a lui Vasile Ciurchea este abuzul în serviciu. După ce a anulat printr-o circulară dreptul studenților români în străinătate la asigurare medicală în vara anului trecut, după ce nu și-a îndeplinit sarcina de serviciu ce îl obliga să contracteze mentenanța sistemului de Card de sănătate care, neîntreținut, se defectează, după ce refuză să plătească internările făcute de medicii cercetători din spitale, acum Ciurchea instigă și la evaziune fiscală.
Cum? Chiar el a declarat că mentenanța la cardul de sănătate a expirat dar că acum este asigurată de angajații Casei de Sănătate și de angajații HP. Acum ori Ciurchea minte cu nerușinare la televizor, ori HP prestează servicii gratuit, încălcând astfel prevederile Codului fiscal și cel vechi și cel nou unde la art. 271, „prestarea de servicii”, este foarte clar stipulat când ai voie să prestezi servicii fără plată. Cum această situație nu se încadrează în bruma de exemple când ai voie să prestezi servicii gratuite, HP dacă nu facturează, face evaziune fiscală, dacă facturează servicii de mentenanță fără contract și procedură de selecție prealabilă, CNAS nu-i va accepta niciodată factura. Oricum ar fi firma HP este prejudiciată iar CNAS primește un folos necuvenit.

În plus, ce ar spune procurorii DNA dacă ar afla de situație? Imediat ar identifica o luare de mită: fapta funcţionarului public care, direct ori indirect, pentru sine sau pentru altul (În acest caz CNAS), pretinde ori primeşte bani sau alte foloase (în acest caz mentenanța cardului) care nu i se cuvin (pentru că nu le-a plătit) în legătură cu îndeplinirea, neîndeplinirea, urgentarea ori întârzierea îndeplinirii unui act ce intră în îndatoririle sale de serviciu sau în legătură cu îndeplinirea unui act contrar acestor îndatoriri, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani. Poate veni un procuror să se întrebe de ce dom’le face HP muncă patriotică? Vrea un nou contract de la CNAS? Speră că va fi favorizat?

Un lucru e clar: Ciurchea trebuie să plece pentru că este incompetent și mincinos. La televizor susține că mentenanța pentru cardul de sănătate a expirat în 15 decembrie 2015. Fals!
Pentru cardul de sănătate NU a existat până acum mentenanță, ci doar garanția de doi ani oferită în cadrul contractului. Acceptanța finală la contractul Cardului de sănătate a avut loc în decembrie 2012 așa că garanția a expirat în decembrie 2014. Deci tot anul 2015 NU a existat niciun fel de mentenanță sau garanție oficiale iar medicii și pacienții au plâns în pumni.
Vă dați seama ce ar fi fost dacă angajații firmei de IT nu se duceau să facă muncă patriotică la CNAS?
Iar Ciurchea cu inconștiență apare relaxat la televizor și spune că presa exagerează și medicii se opun sistemului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.