Acasă Dezvăluiri Misterul martorei cu trei identități a fost elucidat azi în instanță: trei...

Misterul martorei cu trei identități a fost elucidat azi în instanță: trei dosare diferite conexate ulterior într-unul singur

DISTRIBUIȚI

Astăzi la Tribunalul București a avut loc un nou termen în dosarul în care fosta șefă a Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru este judecată pentru șpăgile uriașe încasate de la mai mulți oameni de afaceri, termen la care a fost audiată ca martor Irina Socol, fosta președintă a companiei de software SIVECO. Timp de luni de zile Ana Maria Pătru a tot prezentat la România Tv, Antena 3 și luju.ro cum a fost ea victima procurorilor care i-au dat Irinei Socol două identități protejate sub care a depus mărturie, aceasta dând declarații și cu identitatea ei reală.

Astăzi în fața judecătoarei de la Trbunalului București, Irina Socol a lămurit misterul multiplelor identități: Ana Maria Pătru a primit mai multe șpăgi în perioada în care era președinta AEP despre care procurorii au aflat la momente diferite, prin sesizări diferite, întocmind trei dosare de urmărire penală diferită. Conform Noului Cod Penal, mai întâi urmărirea penală se începe „in rem”, cu privire la faptă, adică. Pe măsură ce se efectuează acte de urmărire penală și se află cine par a fi vinovații, se începe urmărirea penală față de respectivele persoane, în cazul de față în trei dosare diferite fiind vorba de aceeași infractoare, respectiv Ana Maria Pătru.
Pe parcursul urmăririi penale în cele trei dosare, Irina Socol a fost audiată într-un dosar cu identitatea sa reală, în al doilea dosar cu o identitate de martor protejat și în al treilea dosar cu o altă identitate de martor protejat, procurorii considerând că există un pericol la adresa Irinei Socol sau a unui membru al familiei acesteia.

La trimiterea în judecată cele trei dosare au fost conexate într-unul singur și cum starea de pericol nu dispăruse la acel moment, identitățile protejate au fost păstrate, în mod firesc. Astfel, Irina Socol a fost obligată de legislație să depună în fața judecătoarei mărturii sub trei identități. Când procurorii au constatat că pericolul nu mai există, așa cum spune Codul de procedură penală, au dezvăluit identitatea reală a martorilor sub acoperire.
Și așa s-a dezlegat pentru cititori, că magistrații știu deja procedurile, marele mister al identităților multiple ale Irinei Socol, în cadrul audierilor avute în data de 06.02. 2019 lămurindu-se că era câte o identitate a martorei pentru fiecare șpagă dată AneiMaria Pătru: un bolid de lux de 75.000 de Euro, un apartament de lux în zona de Nord a capitalei și bani. Toate șpăgile vizau contractele încheiate între firma Siveco și Autoritatea Electorală Permanentă: adică încheierea contractelor și respectare graficului de plăți de către AEP, Socol declarând că Ana Maria Pătru i-a spus în față că dacă vrea să lucreze în continuare la AEP, trebuie să-i dea ei 10% net din valoarea contractelor.

Vezi cum defilează Ana Maria Pătru cu ceasul Hublot de peste 10.000 de Euro primit șpagă pentru care DNA a trimis-o în judecată într-un alt dosar.

Dar nu sunt astea singurele șpăgi date de Socol lui Pătru. Pe rolul instanțelor mai e un dosar cu alte șpăgi date lui Pătru din care și-a ridicat o casă și și-a cumpărat un apartament pe malul mării. Surse cel mai bine informate ne-au spus că de fapt numărul de șpăgi e și mai mare decât ce s-a declarat până acum.
Poate ne trezim că misterul 3 în 1, gogoașa șpăgarei Ana Maria Patru și a avocaților ei, e de fapt 7 în 1.

Ana Maria Pătru continuă să susțină ca toata aceste șpăgi au fost cadouri de la nenumarații săi iubiți și de la așa zisa ei prietenă Irina Socol. Ba chiar a susținut, în mod caraghios că a primit mașina de la SIVECO într-o perioadă în care nu erau încasări la Siveco pe dosarul AEP. Tot în instanță s-a lămurit astăzi că de aceea SIVECO a plătit doar un avans de 15000 euro, iar celălalt om de afaceri, Mihai Cernăianu a plătit diferența de 60.000 euro după ce Ana Maria Pătru i-a facilitat o întâlnire cu un ministru.

Citește și Luxul în care trăiau Bica, Udrea, Topoliceanu și Pătru: în casa fostei șefe AEP s-au găsit lenjerie intimă și genți de 800.000 de EURO

2 COMENTARII

  1. Sunt sigur ca se stie doar 10% din spagile luate de Patru.
    Dar ce Botox are.
    Si ce talente .
    Si cum apare ea la toate televizoarele plangandu- se cum au asuprit-o procurorii.
    Dar de spaga nu mai spune nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.