DISTRIBUIȚI

Fostele dive ale politicii dâmbovițene care au condus România, Elena Udrea, Alina Bica, Ana Maria Topoliceanu și Ana Maria Pătru au devenit subiect de reportaj al postului de știri Antena 3, după ce Bica și Pătru au fost prezentate în mod repetat ca victime ale procurorilor. Aflate în diverse stadii procesuale: Udrea și Topoliceanu condamnate definitiv pentru luare de mită, Alina Bica condamnată de mai multe ori în primă instanță și Ana Maria Pătru în curs de condamnare, cele patru s-au lăfăit într-un lux exorbitant cu bani obținuți din fapte de corupție. Toate patru au amestecat sexul cu afacerile și cu dreptul de semnătură.

Alina Bica, fosta șefă DIICOT și fost ministru secretar de stat la Justiție, visa să ajungă Procuror General. Trăiește în Costa Rica din bani pe care nu-i figurase în ultima declarație de avere. Surse judiciare au estimat că Bica și-a luat șpăgi de cel putin 10 milioane de Euro de la oamenii de afaceri care aveau probleme cu legea. Soția lui Ovidiu Tender a povestit că i-a oferit lui Bica un Rolex, o poșetă Louis Vuitton și l-a angajat pe Ionuț Mihăilescu, fost ofițer de poliție de judiciară aflat într-o relație specială, spune DNA, amant, spun apropiații.
Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, visa să ajungă președinta României. Trăiește în Costa Rica din banii ei și ai fostului său soț, Dorin Cocoș. Surse judiciare au estimat că Elena Udrea a strâns în cei zece ani de mandat ai lui Băsescu cel puțin 20 milioane de Euro. S-a speculat adesea că deține din șpăgi inculsiv un hotel în Monte Carlo.

Ana Maria Topoliceanu, fostă șefă a Companiei Naționale de Investiții, visa să se mărite cu Tudor Breazu. E condamnată cu suspendare și nu a estimat nimeni ce șpăgi și-a luat, așteptăm să înceapă să scoată din bani. Tudor Breazu execută deja sentința.

Ana Maria Pătru, fostă șefă AEP, visa să ajungă președinta Organismului Electoral Mondial. A declarat că șpăgile primite de la bărbați erau de fapt bani pentru sex iar cele primite de la femei erau cadouri. A primit șpagă un apartament în zona de nord a Capitalei și un Range Rover. Tot din șpagă și-a luat un apartament în Mamaia, o vilă în Pipera și ceasuri Hublot. Astea au fost probate de procurori și este deja judecată pentru ele.
Jurnaliștii Antenei 3 au aflat însă, probabil dintr-un al treilea dosar aflat încă în faza de urmărire penală că acasă la Pătru s-au găsit lenjerie intimă și poșete de 800.000 de Euro.
Nu ne-au spus dacă lenjeria era doar de damă sau şi bărbătească. Ne întrebăm oare cât costau chiloţeii pe care îi etala în dormitorul Anei Maria PĂTRU la 6 dimineaţa mai tânărul său consilier găsit cu ocazia percheziţiei, prestând ore suplimentare în afara programului . Cum tânărul era plătit din banii publici ai AEP, oare a trecut în pontaj şi orele suplimentare?

Fetele se luaseră la întrecere care-și ia hăinuțe mai scumpe și mai multe și se pare că la lenjerie intimă Pătru era campioană. Adevărul e că Bica și Udrea sunt fete de oraș, n-aveau nevoie de îmbunătățiri pe când Pătru era obișnuită cu munca câmpului după cum a lăudat-o bunica sa pe care a târât-o la 90 de ani la DNA.
Așa îi îmbată puterea și banii pe toți: bărbații cred că fetele tinere și frumoase sunt îndrăgostite de ei iar femeile cred că băieții tineri și musculoși sunt îndrăgostiți de ele deși de când lumea unu-i cu mălaiul și altu-i cu futaiul.

Puteți viziona reportajul cu luxul în care se scăldau AICI la ora 16.20 și AICI la ora 18.30

9 COMENTARII

 1. Chiar ca sunt comunisti astia care nu inteleg ca fetele chiar meritau spagile. Comunist mi se pare ca nu e mentionat numele vinovatului principal. Basescu. Dar na, a avut si el slabiciunea lui.

 2. ..Asta de ordinul de la putere pt. unitate_!!…Toate „fetele” de suflet ale marinarului sa mearga la bulau_….Incepind cu Ridzi si una cite una_, si pe rind_…doar marunte razbunari si polite ce trebuiesc cumva platite_……Cit despre commandant…Daca cineva crede inca ca il vor prinde Ei cu ceva insemana ca se imbata pe mai departe cu apa rece si chioara…Ha~Ha~Ha…………..Si tot nu stiu cine de la cine sa inspirat..Base de la Dragnea si viceversa ??…….

 3. ….si de ce oare realizatorii emisiunii „Bravo ai stil” nu realizeaza un nou sezon mai special si doar cu doamne si dominisoare din lumea noastra buna a politichiei si a biznisului implicit, ambele fiind indisolubil legate…..Atunci sa vezi stil si clasa in materie de moda…se sparge recordul al audiente, nu ii mai auzim pe latraii R. Bogdan si M. Gadea laudinduse fiecare in parte…si bineinteles ne va cade la TOTI ochii in__~…~…..Stie cineva motivul pt. care distinsele „doamne” refuza sa participe si la astfel de emisiuni ????……

 4. Uite asta este SINGURA solutie pentru a scapa de banditi:

  -REFERENDUM si repunem in drepturi pe fostii Proprietari si acordam dubla cetatenie tuturor care o vor cere.In acest fel se intra in normalitate cu Dumnezeu si cu cei care au fost fortati sa paraseasca Romania.Noi romanii vom avea foarte multe beneficii,cultural si economic.
  -Nu trebuie sa-i acceptam pe copii comunistilor care au devenit proprietari prin furt si sarlatanie.
  America si tarile europene au in componenta milioane de evrei care contribuie fundamental la prosperitate economica a tarilor gazda.Nu se ajunge la prosperitate economica prin exploatare miniera si prin intoxificare xenofoba.
  -Confiscam tot ce a furat comunistul si juristul si restituim celor care au fost deposedati de proprietati,svabi,sasi,evrei,etc.In acest fel Romania devine o tara puternica si greu de distrus de fortele oculte si nedemocrate,tot odata se reechilibreaza balanta intre minoritatile provenite din est cu cele care vor veni din vest.
  -Sa luam totul de la juristul lacom si pervers care la sustinut pe hot prin minciuna si fals!

 5. PROPIETARUL DE FAPT SI DE DREPT AL TUTROR RESURSE NATURALE ALE ROMINIEI SI ATOT CE DETINE ROMINIA ESTE A ROMINILOR A POPORULUI ROMIN PUNCT SI FARA COMENTARII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.