Home Dezvăluiri Periculoasele legături ale Mira Telecom cu ofițeri ai fostei poliții politice comuniste

Periculoasele legături ale Mira Telecom cu ofițeri ai fostei poliții politice comuniste

DISTRIBUIŢI

Incredibilele încregături din jurul firmei Mira Telecom sunt prezentate astăzi într-o anchetă minuțioasă, realizată de jurnalistul de investigații Daniel Befu în publicația România Curată editată de Societatea Academică Română. Jurnalistul continuă astăzi seria dezvăluirilor despre afacerile familiei lui Dumitru Zamfir, fostul director adjunct al SRI, condamnat penal și aflat în anturajul unui alt personaj controversat și anume Sebastian Ghiță, firele acestor afaceri ducând la grupul Mira Telecom din care face parte și Logika IT Solutions SRL, firmă unde este asociată și fiica generalului Zamfir.
România Curată a descoperit că MIRA Telecom SRL s-a asociat și cu un fost ofițer de Securitate din Craiova, care a primit din partea CNSAS verdictul că a ”îngrădit drepturile și libertățile cetățenești” înainte de 1989. E vorba de firma Mira Telecom Oltenia SRL, ai cărei asociați sunt Ioan Dăbuleanu și MIRA Telecom SRL (ulterior Ilie Stelian). Ioan Dăbuleanu a fost căpitan în Inspectoratul Județean Dolj și s-a ocupat de interceptarea telefoanelor ”elementelor dușmănoase”. Mai mult, chiar sediul firmei MIRA Telecom Oltenia SRL se află acasă la fostul securist.
„În 1998, MIRA Telecom l-a avut printre fondatori și pe Florian Robertino Cojan. Acesta, în 2008 apare ca asociat cu Alexandru Ovidiu Bîlbă, în cadrul firmei Axel Telecom&Security SRL. Alexandru Ovidiu Bâlbă este fiul lui Ioan Bâlbă, fostul șef al Secției a II-a a Securității Județului Constanța, care are din partea CNSAS un verdict definitiv de îngrădire a drepturilor și libertăților cetățenești în perioada comunistă, când a dispus măsuri complexe, de la percheziții, la instalarea de dispozitive de ascultare în locuințe etc pentru urmărirea ”elementelor ostile” regimului”. Citiți ampla investigație pe larg la ROMÂNIA CURATĂ.

Anul trecut am scris pe larg despre  imitatii ale unor dizpositive de detectie a bombelor ADE 650 si ADE 651 importate si livrate în România de MIRA TELECOM, un mini Sebastian Ghiță, mini Stelian Ilie, mini Băsmăluță, mini generalul Dumitru Zamfir precum și despre caiete de sarcini identice adică MIRA (cole) pe bani publici la frontiera de sud, ale Pajului lui Dragnea și ale baronului Prioteasa.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.