Acasă Dezvăluiri Sub conducerea lui Georgică Severin, fost senator PSD, într-un an, Radio România...

Sub conducerea lui Georgică Severin, fost senator PSD, într-un an, Radio România Actualități a pierdut 17% dintre ascultători

DISTRIBUIȚI

În luna aprilie 2017, fostul senator PSD și fost profesor de istorie în Câmpina, Georgică Severin care nu lucrase înainte nicio zi într-un post de radio, a preluat funcția de Președinte-Director General al Societății Române de Radiodifuziune. În doar un an, sub conducerea sa, Radio România Actualități a pierdut aproape 300.000 de ascultători.

Valul de toamnă al audienței se măsoară între sfârșitul lunii august și jumătatea lunii decembrie de către IMAS –Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH S.R.L
Eşantionul are un volum de 10.129 de persoane, cu o eroare maximă de eşantionare de +/-1%.
Universul Studiului de Audienţă Radio este format din persoanele în vârstă de 11 ani şi peste,
rezidente în locuinţe neinstituţionalizate din toate localităţile urbane şi rurale din România, care nu lucrează în domeniul radio.
Conform datelor statistice ale Institutului Naţional de Statistică obținute în urma Recensământului populației din anul 2011, mărimea acestei populaţii este de 17.808.907 persoane la nivel național, pentru mediul urban este de 9.710.428 persoane, iar pentru București este de 1.701.186 persoane.

Performanța lui Georgică Severin este măsurată, desigur nu și de partidul care l-a numit în funcție, prin rezultatele financiare care nu sunt încă publicate pentru anul 2017 și prin audiențele măsurate.
Astfel, audiența pentru toamna anului 2016 la nivel național pentru Radio România Actualități a fost de 2.025.600 ascultători cu o cotă de piață 15,5%, în timp ce în București audiența a fost de 233.100 ascultători cu o cotă de piață de 16,8%.
După ce Severin a preluat conducerea, în toamna anului 2017, la nivel național Radio România Actualități a avut 1.731.900 ascultători cu o cotă de piață 12,9%, în timp ce în București audiența a fost de 202,000 ascultători cu o cotă de piață de 14%.
Dar așa este condusă toată România: nu pe criterii de performanță, ci pe criterii politice, de lingăi ai șefilor de partide, toți ajunși pe funcții ori cu șpagă, ori prin pat, ori cu „să trăiți”.

Foto: ziaruloglinda.blogspot.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.