Acasă Dezvăluiri Surse: directorul general al ADP Sector 1 inculpat pentru luare de mită....

Surse: directorul general al ADP Sector 1 inculpat pentru luare de mită. „Iubi” și încă 4 subalterni sunt suspecți

DISTRIBUIȚI

Metehnele vechi ale funcționarilor români de a cere procent din contractele pe care le semnează sau avizează par că nu pot fi eliminate. Deși Direcția Națională Anticorupție anchetează și trimite în judecată tot mai mulți corupți e degeaba: fără frică se încasează în continuare comision după comision din orice contract se încheie.
Este și cazul de la ADP Sector 1 unde recent șase persoane au fost chemate la DNA să dea cu subsemnatul pentru mai multe infracțiuni de luare de mită reprezentând comision lunar din contractele încheiate de instituție cu diverși agenți economici. Astfel, față de Alin Vieru s-a pus în mișcare deja acțiunea penală, ceilalți fiind deocamdată doar suspecți.
Surse bine informate ne-au declarat că dintre suspecți fac parte șeful de la Achiziții, Alin Stoian și Anca Maria Gagu, șefa serviciului juridic, zisă Iubi.
Funcționarii de la Sectorul 1 spun că Gagu e pupila lui Tudorache, că de la începutul anilor 2000 îi tot găsește diverse funcții publice și din acest motiv nimic nu se mișcă în ADP Sector 1 fără știrea ei. Citește cum a  declarat Gagu că a împrumutat cu bani cele mai mari bănci: BCR, BT și CRedit Europe Bank.

În fața procurorilor și Stoian și Gagu și-ar fi recunoscut faptele, iar Iubi cică ar fi leșinat imediat după semnarea declarației. Procurorii anchetează dacă o parte din bani ajungeau la Tudorache.
Deocamdată nimeni nu a fost reținut, ceea ce e un semn că oamenii sunt dispuși să colaboreze cu autoritățile. Semn rău pentru Primarul Sectorului 1.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.