Acasă Economia de Dreapta Andreea Paul: USL încă există

Andreea Paul: USL încă există

DISTRIBUIȚI

Cât de speriat este PSD că pierde puterea dacă are nevoie de Ciorbea care a încălcat legea când s-a dus la ASF să fie acum Avocatul Poporului?

Ciorba funcțiilor politice a înlocuit proiectul de țară al României. Încălcarea legii de către Putere e la ordinea zilei. 
Victor Ciorbea fuge din ASF sub presiunea PDL care a sesizat Curtea Constituțională pentru că nu respectă experiența profesională impusă de lege, dar nu se lăsa și va candida la funcția de Avocat al Poporului. Cu sprijinul PSD si al PNL, Ciorbea își anunța public astfel intrarea cu o încălcare a legii de notorietate.
E dovada că încă USL există. Tentația de a profita de pe urma puterii, în orice condiții, oricât de mare ar fi compromisul, este prea puternică. Opoziția se dovedește prea grea pentru PNL, deși Antonescu se bate în piept cu un aer mesianic.
Cât de speriat este PSD că pierde puterea dacă are nevoie de Ciorbea ca Avocat al Poporului? Mă întreb, cum să-i apere Victor Ciorbea pe români, când el însuși a încălcat conștient legea? Victor Ponta știe că oamenii lui nu respectă legea, că fura, dar își apără corupții si vrea să dărâme justiția, iar pentru asta are mare nevoie de un Avocat al Poporului liniștit, compromis, care să nu-l deranjeze. 
Ponta-Ciorbea, adică PSD si PNL, încearcă să dărâme acum legi și instituții doar pentru a-și apăra hoții. Pana unde poate merge compromisul puterii? Pana acolo unde încearcă să creeze o noua modă în România a 'săracilor infractori' și a 'săracilor politruci' care nu mai știu pe unde să se așeze confortabil ca să-și poată face de cap. E moda 'marilor' juriști care încalcă zi de zi și conștient legea. 

Andreea PAUL
Prim-vicepreședinta PDL
Deputat de Țara Oașului, Satu Mare
Comisia de Buget-Finanțe
Lector univ. dr. la Facultatea de Relații Economice Internaționale, ASE
E-mail: andreea_vass@yahoo.com
Website personal: www.andreeapaul.ro
Facebook: http://www.facebook.com/andreea.vass

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.