Acasă Economia de Dreapta Ce facem în fața cocktail-ului exploziv de incompetență ?

Ce facem în fața cocktail-ului exploziv de incompetență ?

DISTRIBUIȚI

E multă emoție, prea puțină informație și minte limpede.
Politica ofensivă a PSD și defensivă a Președinției asasinează caracterele în tot spectrul politic, ceea ce va duce la rostogolirea stării actuale încă 7 ani. În loc să fim plini de proiecte, suntem plini de premieri.
Pentru prima dată în istoria României un premier femeie și un primar femeie al capitalei! Un pas înainte. Mai trebuie făcut un pas esențial spre competență. Doamnele sau domnii numiți nu puteau fi mai competenți decât competența celor din jurul lor. Ar fi fost complet rase politic dacă vibrau a competență. Suntem conștienți de asta?!
Fiecare partid este ceea ce votăm noi. Fiecare lider înșurubat în funcțiile cheie ale statului este ceea ce votează membrii de partid. Așadar, fiecare lider politic este rezultatul votului nostru. Nu dați vina pe alții, ci pe noi.
Lupta politică pentru putere a incompetenților nu va avantaja niciodată România, ci interese mici individuale. Actuala clasă politică reflectă fidel lipsa cronică de capital educațional, social și de integritate care va face din anul 2018 unul și mai mediocru decât anul 2017. Crizele sunt mereu surse de inovație și de creativitate, cu excepția crizei de incompetență!
Batjocorirea politică a educației, profesionalismului și a integrității este posibilă pentru că noi am permis asta prin votul nostru sau prin absența de la vot, care au dus și vor continua să ducă la un cocktail exploziv de incompetență. De care mulți dintre noi ne rușinăm. Se pare că nu suntem încă suficient de mulți!
Mai grav, se pare că refuzăm să conștientizăm nivelul de educație al copiilor noștri care vor da prin votul lor sau lipsa lor de la vot viitoarea clasă politică a României și nu acționăm ferm pentru a ne îndrepta. Schimbarea începe cu noi: ce reprezentăm ca națiune și unde vrem să ajungem! Totul pornește de la educație, competențe și integritate. Un efort de durată! Acționați în acest sens în jurul vostru, fiecare dintre voi, și urniți comunitățile mici, creați comunități locale active și asociative de profesioniști, apoi ele vor forma masa critică necesară schimbării pe care ne-o dorim.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.