Acasă Economia de Dreapta PDL susține moțiunea „Opriți Guvernul Ponta 3 – guvernul corupției, demagogiei și...

PDL susține moțiunea „Opriți Guvernul Ponta 3 – guvernul corupției, demagogiei și minciunii”

DISTRIBUIȚI

PDL a semnat și va vota moțiunea PNL, deși PNL a refuzat să semneze moțiunea noastră acum o lună. Asta e diferența dintre noi și ei. Asta e diferența dintre opoziția de conjunctură cum face PNL acum și opoziția de fond, adevărată, așa cum face PDL. Dar o semnăm. Suntem consecvenți în opoziție. Demonstrăm că facem opoziție adevărată, am completat textul propus de PNL și susținem în Parlament moțiunea cu titlul „Opriți Guvernul Ponta 3 – guvernul corupției, demagogiei și minciunii”.
PDL face opoziție adevărată la PSD. Orice moțiune îndreptată împotriva lui Ponta, fie că e simplă sau de cenzură este bună, utilă, pentru că Ponta și echipa sa are atâtea păcate la guvern că n-ajung 100 de moțiuni să le taxeze.
PDL a dat semnalul schimbării încă de la mitingul de la Cluj la finalul lunii martie cu peste 25 mii de militanți. Și atunci, și acum, în moțiune am atras atenția că Victor Ponta a ratat într-un mod de nepermis șansa de a stimula creșterea economică în România. După ce economia s-a stabilizat macroeconomic și a fost consolidată fiscal-bugetar, în România existau  cele mai bune condiții pentru a se implementa măsuri de relaxare fiscală pentru relansarea economică, în vederea stimulării creșterii economice sustenabile, creării de noi locuri de muncă și creșterii puterii de cumpărare a populației. Deși mediul de afaceri și românii au solicitat aceste măsuri, Victor Ponta le-a oferit în schimb taxe noi și impozite mai mari, care au condus la prăbușirea puterii de cumpărare a populației și la intrarea a mii de firme în insolvență sau faliment.
Prin campania sinceră, europeană, pe care o facem, cu cea mai bună echipă, mergem spre victorie.

Andreea PAUL

Prim-Vicepreședinte al PDL,
Deputat de Țara Oașului, Satu Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.