Acasă Economic-Financiar Case cu discounturi uriașe

Case cu discounturi uriașe

DISTRIBUIȚI

Stocurile mari de locuințe îi determină pe dezvoltatorii imobiliari să recurgă la discounturi nemaiîntålnite în toată istoria recentă, care ating 50.000 de euro în cazul apartamentelor și chiar 200.000 de euro, în cazul vilelor.
Astfel, în cartierul bucureștean Aviației, un apartament cu două camere, de 63 mp, cu termen de finalizare iulie 2009, într-un imobil de 6 etaje, are un preț promoțional de 100.000 euro, după ce prețul inițial, cerut în urmă cu cåteva luni, era fix… dublu.
Reducerile de preț la vile depășesc orice așteptări. O vilă în Bucureștii Noi, cu parter, etaj și mansardă, långă parcul Bazilescu, construcție 2003, mobilată modern, de 190 mp, cu terasă de 75 mp și curte de 60 mp se vinde cu 308.000 euro, de la 560.000 euro, preț solicitat în primă fază.
Alte asemenea oferte mai pot fi găsite în cadrul unui „Outlet de case“, un magazin virtual, unde sunt prezentate proprietățile care au cel mai bun preț din piață, reducerile fiind de pånă la 70% din valoarea produsului.
Conceptul a fost inaugurat pe piața din țara noastră de compania Eurometropola, care își propune să strångă la un loc proprietățile cu cele mai mari discounturi de pe piață.
„Suntem încrezători că acest sistem va deveni un punct de referință pentru piața imobiliară din Romånia, avånd în vedere dinamica acestui sector de activitate.
Am fost determinați să abordăm această strategie în primul rånd datorită numărului tot mai mare de clienți care doresc proprietăți evaluate mult sub prețul pieței.
Outletul de case se dorește totodată a fi și un instrument în sprijinul proprietarilor care vor să våndă într-un timp cåt se poate de scurt“, precizează reprezentanții companiei Eurometropola.
Ofertele care vor face obiectul secțiunii de outlet vor reprezenta atåt locuințe din imobile vechi, cåt și apartamente sau case noi, ale căror proprietari doresc să le våndă la un preț promoțional.
În afară de proprietarii persoane fizice, serviciul se va adresa și dezvoltatorilor imobiliari care intenționează să își lichideze stocul de apartamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.