Acasă Economic-Financiar Cîțu despre IMMinvest: în România sunt maxim 15.000 de IMM-uri bancabile, programul...

Cîțu despre IMMinvest: în România sunt maxim 15.000 de IMM-uri bancabile, programul e făcut pentru 40.000, creditele se pot cumula

DISTRIBUIȚI

Guvernul a modificat ieri normele de aplicare ale programului de finanţare IMM Invest, cu acordul Comisiei Europene, pentru a permite clienţilor să cumuleze creditul pentru investiţii cu linia de credit pentru capital de lucru şi să aibă astfel acces la mai mulţi bani: „Clienţii pot să cumuleze creditul pentru investiţii cu linia de credit pentru capital de lucru şi pot avea acces la mai mulţi bani şi să le cumuleze pe cele două. IMM Invest este un program făcut pentru minimum 40.000 de IMM-uri. În România sunt bancabile în jur de 12-13, maxim 15.000 de IMM-uri. Deci ne-am luat o marjă mare faţă de numărul de IMM-uri bancabile. În aşa fel arătăm clar că acele IMM-uri care nu ar fi putut să ia credite astăzi vor putea să acceseze aceşti bani”, a declarat Florin Cîţu la TVR.
Totodată ministrul de Finanțe a explicat că IMM Invest a fost aprobat de CE şi este un program foarte bun: ”Este o problemă de IT. Programul va porni în câteva zile”. a explicat Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.