DISTRIBUIŢI

Cometex, companie dezvoltatoare de parcuri comerciale deschide pe 28 martie un nou centru comercial modern. Noua destinație de shopping aduce în atenția cumpărătorilor retaileri renumiți, atât la nivel național, cât și internațional, printre care Altex, KiK, Sinsay și Zoocenter. Cu o suprafață de 5.000 de metri pătrați, Cometex Retail Park Hunedoara reprezintă rezultatul unei investiții de peste 4 milioane de euro. Rețeaua companiei de parcuri comerciale ajunge astfel la 11 locații în toată țara.
Cel mai nou centru comercial din municipiul Hunedoara, situat pe B-dul Traian nr.7B lângă magazinul Dedeman, se adresează tuturor locuitorilor din oraș și din imprejurimi. Mixul de chiriași oferă o nouă experiență de cumpărături hunedorenilor in domeniul electro-it, fashion si produse destinate animalelor de companie. Deschiderea acestui parc retail face parte din strategia de dezvoltare Cometex de a aduce clienții mai aproape de branduri importante, atât românești, cât și internaționale, din mai multe domenii creând astfel destinații referință pentru cumpărători.
“Ne extindem în orașul Hundoara cu un nou parc de retail care va face parte din rețeaua națională Cometex, sustenabil din punct de vedere energetic, cu accent pe protectia mediului inconjurator. Hunedorenii vor găsi exclusiv în noul Cometex Retail Park branduri precum KiK, Sinsay și ZooCenter iar Altex, partenerul nostru de cursă lungă, va fi prezent cu unul dintre cele mai mari magazine din regiune. Suntem încrezători că noul parc de retail va contribui la dezvoltarea economică locală.” a declarat Vicențiu Spătaru, Directorul General Cometex.
Noul proiect de retail are panouri fotovoltaice, stații de încărcare pentru mașini electrice și sisteme de iluminat inteligent cu consum redus de energie, soluții tehnologice adoptate pentru
o eficiența energetică sporită și centrate pe protejarea mediului.
Cometex are acum în portofoliu 11 parcuri de retail operaționale aflate în orașele: Brașov, Dej, Deva, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Satu Mare, Turnu Magurele, Huși și Vatra Dornei, și în cursul acestui an Cometex își propune să deschidă încă 5 proiecte de tip retail park. Toate proiectele marca Cometex susțin și promovează practici sustenabile în domeniul retailului, astfel se încurajează utilizarea energiei verzi.
În următorii doi ani, planurile de extindere ale Cometex includ peste 20 de proiecte de retail.
Compania COMETEX are ca obiect de activitate dezvoltarea, operarea și administrarea de proiecte de retail pe întreg teritoriul României, zonele comerciale urbane cu potențial de creștere și sustenabilitate. Partenerii de retail din proiectele COMETEX sunt branduri cunoscute la nivel național și internațional, pentru activitatea comercială, precum: Altex, Animax, Banca Transilvania, Deichmann, DM, Dr. Max, Fressnapf, JYSK, Kaufland, KiK, Media Galaxy, McDonald’s, Martes Sport, Mobexpert, Maxi Pet, Noriel, Pepco, Practi, Penny, Raiffeisen Bank, Sinsay, Sportisimo, Staer, Takko, Zoo Center, precum și operatori locali și naționali din zona de food&beverages.

Program Retail Park Huedoara:
L-S 9:00 – 21:00 D 9:00 – 20:00

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.