DISTRIBUIȚI

Potrivit unui articol publicat duminică, 25 noiembrie, pe site-ul de specialitate news.worldcasinodirectory.com, unul dintre cei mai apreciați dezvoltatori de conținut video și software pentru cazinouri, Yggdrasil, a lansat joi, 22 noiembrie, un nou slot pe piața de gambling online, intitulat Baron Samedi.

Compania Yggdrasil este cunoscută în România datorită sloturilor cu grafică excelentă Vikings go Wild, Vikings go Berzerk sau Vikings go to Hell, accesibile pe bani reali sau virtuali în oferta unui cazino online licențiat chiar în cursul acestui an. Detalii aici.

Cu un gameplay unic și o temă voodoo electrizantă, slotul Baron Samedi are toate șansele să fie un nou succes al companiei. Este cel de-al treilea joc din categoria celor cu tematică tenebră, alături de Wolf Hunters și Dark Vortex. În ceea ce privește detaliile jocului, trebuie să spunem că jucătorii au de-a face cu un slot în care simbolurile din altă lume sunt dispuse pe 3 rânduri a câte 5 coloane, există 25 de linii de plată și numeroase alte caracteristici de colecție.

Procentul de câștig către jucători este unul excelent, 97%, iar jocul este accesibil atât pe desktopuri cât și pe dispozitive mobile, rulând fără probleme pe toate platformele uzuale: Windows, IOS și Android.

Cea mai spectaculoasă caracteristică a slotului Baron Samedi este legată de cele 36 de cărți de tarot, o parte acordate jucătorilor la prima accesare a jocului iar diferența până la 36 putând fi câștigată pe parcurs. În timpul rundelor gratuite, aceste cărți pot adauga stive de wild-uri pe diverse coloane, pot înlocui diverse simboluri sau chiar multiplica câștigurile obținute.

Conform yggdrasil.com, la lansarea acestui nou slot, Jonas Strandman, șeful departamentului de sloturi în cadrul companiei, a precizat:

„Acest slot special este o dovadă cât se poate de grăitoare pentru detaliile pe care echipa noastră de dezvoltare le include în fiecare dintre jocurile noastre. Să colecționezi treizeci și șase de cărți de joc ar putea părea dificil la început, dar, pe măsură ce învârt rolele, jucătorii vor găsi un joc bine echilibrat, plin de acțiune, în care combinații puternice pot fi activate la fiecare rotire… Suntem foarte mândri de Baron Samedi și increzători că experiența sa de joc uimitoare va atrage foarte mulți fani!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.