Acasă Economic-Financiar Membrii CAFR au ales o nouă conducere

Membrii CAFR au ales o nouă conducere

DISTRIBUIȚI

În data de 23 septembrie 2017, la Bucureşti, a avut loc Conferinţa Camerei Auditorilor Financiari din România în cadrul căreia au avut loc alegerile pentru membrii noului Consiliu al CAFR, precum şi pentru membrii Comisiei de Auditori Statuari a Camerei, în conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare şi funcţionare al Camerei, aprobat prin HG nr. 433/2011.

În urma numărării şi validării voturilor exprimate în mod democratic de către cei 828 de participanţi cu drept de vot la Conferinţă, au fost aleşi, pentru un mandat de trei ani, următorii membri ai Consiliului Camerei:

1. Ciprian Teodor Mihăilescu

2. Gheorghe Ialomiţianu

3. Laura Sprianu

4. Florentina Şuşnea

5. Ioan Grigoriu

6. Adriana Simona Lobdă

7. Roxana Monica Ştefan

8. Gheorghe Rusu

9. Ion Năstasă

10. Mihaela Raluca Toma

11. Mircea Cornel Mureşan

În conformitate cu prevederile art. 19, alin. (1) şi (2) din Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al CAFR, în prima şedinţă a forului de conducere din data de 27 septembrie 2017, au fost aleşi membrii Biroului Permanent al Consiliului CAFR, componenţa acestuia fiind următoarea:

1. Ciprian Teodor Mihăilescu – preşedinte al Consiliului

2. Gheorghe Ialomiţianu – prim-vicepreşedinte al Consiliului

3. Laura Sprianu – vicepreşedinte al Consiliului

4. Florentina Şuşnea – vicepreşedinte al Consiliului

5. Ioan Grigoriu – vicepreşedinte al Consiliului

Comisia de Auditori Statutari a CAFR este formată din următorii auditori financiari, aleşi la Conferinţă: Ana Dincă; Petre Mihail Cernat; Vasile Popa.

Obiectivele noii conduceri au în prim plan dezvoltarea pieței de audit, adaptarea la noul context legislativ, susținerea permanentă a activității profesionale a membrilor organizației prin oferirea de noi servicii pentru aceștia, îndeplinirea și creșterea standardelor de performanță, îmbunătățirea permanentă a actului de pregătire profesională și menținerea calității activității de audit financiar coroborate cu continuarea consolidării relațiilor cu organismele profesionale naționale și internaționale și, bineînțeles, cu Autoritatea de supraveghere și cu instituțiile statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.