Acasă Economic-Financiar Sistemul sanitar de stat e la pământ. Medlife anunță profit pentru 2017...

Sistemul sanitar de stat e la pământ. Medlife anunță profit pentru 2017 de peste 18 milioane de Euro

DISTRIBUIȚI

În spitalele de stat e dezastru. Guvernanții ne-au spus tot timpul că nu sunt bani pentru a se mări salariile medicilor și asistenților și lumea s-a obișnuit ca personalul medical să-i trateze gratuit all inclusive: urgență, analize, imagistică etc. Adesea am văzut pacienți care știau mai bine decât medicul ce radiografie, ecografie sau EKG îi trebuie. În acest timp, serviciile de sănătate private prosperă cu manageri pricepuți.
MedLife a anunțat astăzi rezultatele financiare aferente anului 2017, raportând o cifră de afaceri consolidată pro-forma de 638 milioane de lei, în creștere cu 27% față de 2016, și un profit operațional (EBITDA) pro-forma de 82.3 milioane de lei.

Clinicile și divizia de abonamente corporate au cea mai mare pondere din cifra de afaceri anunțată, 173 mil lei, respectiv 148 mil lei, urmate de spitale și laboratoare, 121 mil lei, respectiv 118 mil lei. Potrivit reprezentanților companiei, rezultatele obținute sunt în linie cu estimările inițiale și semnificativ peste ritmul de creștere al pieței.

 

Pentru 2018 reprezentații MedLife își propun să mențină ritmul accelerat de dezvoltare al companiei, creșterea proiectată fiind de peste 20% față de 2017. În plus, compania se extinde în Bulgaria, Ungaria sau Serbia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.