Acasă Economic-Financiar Valoarea averilor celor 100 de femei din topul -Capital- e confidentiala

Valoarea averilor celor 100 de femei din topul -Capital- e confidentiala

DISTRIBUIȚI

Unul dintre cele cinci criterii dupa care a fost intocmit clasamentul -Top 100 femei de succes-, lansat ieri de catre revista -Capital-, este situatia financiara a candidatelor. Insa valoarea averii fiecareia dintre cele nominalizate, ca si valoarea totala a averilor celor 100 femei de succes, nu a putut fi dezvaluita de catre realizatorii topului.

Unicul indiciu dat de autorii topului, in legatura cu situatia financiara a laureatelor, este ca averea celei mai bogate dintre ele – Anca Vlad, locul I – a fost stabilita drept etalon si notata cu 10. Alaturi de criteriul financiar, autorii au mai luat in calcul cariera, notorietatea, implicarea sociala si realizarile pe ultimul an, evaluarile concretizandu-se in note pe o scara de la 1 la 10. In Top 100 sunt prezente nume sonore din diverse domenii de activitate, predominand femeile de afaceri (24 de pozitii) si de top management (21). S-au mai remarcat reprezentante din lumea medicala (11), industria modei si infrumusetarii (9), arta (10), media (4), sport (3), profesii liberale (5), politica (1), diplomatie (1), invatamant (3), organizatii non-profit (2), precum si din cadrul unor organisme internationale de renume (6).

Potrivit unui sondaj realizat la comanda revistei -Capital-, pe un esantion reprezentativ pentru populatia in varsta de peste 18 ani din mediul urban, cele mai importante trasaturi ale unei femei de succes sunt, in ordine, urmatoarele: sa imbine perfect cariera cu viata de familie, sa aiba o familie implinita si sa fie placuta in lucrul cu oamenii. Iar cele mai putin importante caracteristici sunt succesul financiar, frumusetea fizica si duritatea. Astfel ca -femeia cu adevarat de succes din Romania este cea care reuseste sa exceleze in varii domenii, care pune cariera pe un loc important, dar in acelasi timp nu-si sacrifica vocatia de sotie si mama, imbinandu-le armonios pe toate-, conchid autorii editiei pe 2005 a Top 100 femei de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.