Acasă Editorial Mega-jamesbonzii…

Mega-jamesbonzii…

DISTRIBUIȚI

Sunt maestri in a furniza informatii compromitatoare despre adversarii politici. I-au dat lui Iliescu informari despre Nastase, lui Nastase despre Iliescu, in campania electorala au dat tuturor informatii despre ceilalti, iar acum il aprovizioneaza pe Basescu cu tot felul de delatiuni. Sunt cei mai fericiti oameni de pe planeta atunci cand ii baga sefu* in seama, atunci cand li se cere parerea. Cred ca o asemenea stare de beatitudine l-a cuprins si pe Tata Spionilor, atunci cand, chemat de sefu*, i s-a cerut parerea despre gripa aviara. Nu stia, dar a promis ca in cel mai scurt timp o sa afle! Doar era Tata Spionilor…

De la criza ostaticilor nu mai primise o asemenea sarcina importanta! Parca il vad… imediat cum a iesit pe usa rezervei de spital, a pus mana pe telefonul mobil si a tunat: Dati-mi tot ce aveti despre aviara! Tot, ma, ai auzit? Tot! Intreg departamentul de analiza-sinteza a fost cuprins de panica. Nu prea aveau nimic…

Au pasat treaba la Brasov. Dati-ne tot ce aveti despre focarele de gripa aviara! Aia au inceput sa scormoneasca, sa ceara relatii la rude, prieteni, cunoscuti, agenti acoperiti… La un moment dat au pus mana pe vreo factura care continea zeci de mii de -pulyka- importati din Ungaria.

Mama, mama…. Pulyka = Puica! Puici importate din Ungaria! De la ungurii aia care nu ne vor in Uniunea Europeana! Clar! E vreo operatiune a AVO, temutul concurent de la Budapesta. S-a redactat nota informativa. Unul, vreun sefulet, a scris -pui de gaina-, traducand dupa mintea lui puii de curca in pui de gaina. Prea se legau toate! Dar deja nu mai era nimeni atent, pentru ca Tata Spionilor suna din jumatate in jumatate de ora, grabindu-i!

I-a dat sefului nota informativa. Era mandru! Dovedise inca o data ca e util, ca pustii aia care voiau sa-i ia locul erau niste papagali. Romania era asaltata de agenturi straine. Il vedea pe sefu* suparat, ingandurat si il durea sufletul, dar undeva, in interior, ramanea mandru. Isi facuse treaba!

Daca Tata Spionilor n-ar fi fost atat de tantalau sa -scape- in presa fragmente din raport, iar apoi nu l-ar fi desecretizat, n-am fi avut niciodata confirmarea ca uneori jamesbonzii sunt niste imbecili. Niste imbecili care distrug cu seninatate viata oamenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.