Acasă Educație Educație Altfel: de la studenți către liceeni

Educație Altfel: de la studenți către liceeni

DISTRIBUIȚI

Cu prilejul programului național „Săptămână <<Școala Altfel>>”, elevii din întreaga țară au putut privi învățarea într-un mod diferit prin participarea la activități de învățare non-formală, excursii, felurite cursuri sau dezbateri pe teme de interes.
La Galați, studenții membrii ai organizației AIESEC și ai Ligii Studenților Galați, în parteneriat cu Consiliul Județean al Elevilor Galați au facilitat liceenilor din județ workshop-uri interactive, cu mesaje directe și au vizat dezvoltarea tinerilor participanți.
Astfel, timp de 3 zile, liceenii gălățeni au putut beneficia de sesiuni de formare personală ori profesională ținute de membrii AIESEC.
Temele abordate au fost pe placul lor, tehnica de abordare fiind jocul. Aceștia au dezbătut diferite probleme ale studenților, au discutat despre cunoaștere și autocunoaștere, mai mult, au învățat cum se pot promova pe ei înșiși în actuala societate.
Schimbul de experiență al tinerilor a fost bine primit de ambele părți: elevii, la finalul celor 3 zile ” de foc” plecând cu regretul că s-a încheiat, iar facilitatorii încărcați de energie pozitivă promit noi oportunități de învățare non-formală pentru liceeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.