Acasă Educație Galați: Târg de Oferte Educaționale-„Cariera 2015”

Galați: Târg de Oferte Educaționale-„Cariera 2015”

DISTRIBUIȚI

La Galați s-a continuat tradiția organizării Tâgului de Oferte „Cariera” şi în acest an, locul desfăşurării a fost holul Universității „Dunărea de Jos”.
Reprezentanții liceelor atât cu filieră tehnică, ai colegiilor naționale, cât şi liceelor cu filieră teoretică au avut două zile la dispoziție pentru a-i putea convinge pe elevii claselor a VIII-a să aleagă liceul pe care îl promovau.
Elevii de gimnaziu şi părinții celor interesați au obținut informații de la standurile si broşurile instituțiilor de învățământ prezente, însă a existat şi o probă practică, fiecare dintre participanți având 15 minute alocate pentru momentul artistic reprezentativ.
Impresionând prin dezinvoltură si creativitate: de la momente de dans, până la mici scenete, cântece sau demonstrații sportive şi experimente. La finalul târgului, organizatorii, Inspectoratul Şcolar Județean Galați si Centrul Județean de Resurse si Asistenţă Educativă Galați au oferit premii celor mai bune momente: pentru al doilea an consecutiv Colegiul Național Mihail Kogălniceanu a reuşit să primească primul loc, de asemenea distincții au mai primit: Liceul Teoretic Dunărea,  Liceul Emil Racoviță sau Liceul de Arte Dimitrie Cuclin.
Sutele de elevi ce au participat s-au declarat încântați de oportunitatea aceasta şi speră la note mari la examenul de admitere pentru a ajunge unde îşi doresc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.