Acasă Educație Impostorii: Vicepreşedintele CSM, generalul Codruţ Olaru, şi-a plagiat integral teza de doctorat,...

Impostorii: Vicepreşedintele CSM, generalul Codruţ Olaru, şi-a plagiat integral teza de doctorat, coordonată de Tudorel Toader

DISTRIBUIȚI

„Pe oameni ca aceştia s-a construit întreaga arhitectură a puterii în România. Prostia, corupția şi impostura domină zona unde te-ai aştepta să găseşti intelligence şi legalitate.
Ei țin jocul politic închis, au îndepărtat toți oamenii integri şi inteligenți de zona puterii şi conduc prin tot felul de executanți submediocri, ca acest nou golden boy cam boțit, Tudose, un om pe care inteligența, calificările şi vocabularul l-ar recomanda oricând pentru un post de portar sau şofer.
Luați toți banii, toată puterea, dar lăsați-ne măcar prestigiul de a fi profesori şi doctori, după ani grei de studiu şi redactare! Nu mai mimați în CV-uri contrafăcute inteligența; duhniți oricum a prostie!”, comentează profesorul universitar Adrian Papahagi dezvăluirea făcută de Emili Șercan conform căreia, „procurorul Codruț Olaru, recent ales vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), a plagiat de la cap la coadă în teza de doctorat intitulată „Particularitățile criminalității organizate în România”, pe care a susținut-o în 2013 la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.
Niciun rând din cele aproape 250 de pagini ale tezei nu îi aparține procurorului Olaru: întreg conținutul este copiat din diverși autori români sau din surse online.

Coordonator de doctorat i-a fost actualul ministru al Justiției, Tudorel Toader. La momentul susţinerii tezei, Toader era decanul Facultății de Drept de la Universitatea din Iaşi și judecător al Curții Constituționale a României (CCR).”, scrie Emilia Șercan pe portalul pressone.ro.

Citește cum sub conducerea lui Olaru procurorul DIICOT Purcărin Cătălin a ascuns sesizarea FBI despre modul cum spăla SOV banii.
Teza a fost scrisă de Olaru în timp ce era procuror-șef al DIICOT și a fost susținută în decembrie 2013 așa că infracțiunile de fals și uz de fals se prescriu în decembrie 2018 dacă nu se începe urmărirea penală măcar „in rem” și în decembrie 2023 dacă nu intervine condamnarea definitivă până atunci.

Vice-le CSM are salariul de bază de 25000 de lei la care se adaugă şi alte venituri sau beneficii din sporuri, compensaţii, adaosuri, prime şi premii eligible, precum şi alte drepturi în bani şi/sau natură, precum diurnă, chirie şi transport. În plus pentru că are doctorat Olaru este și conferențiar universitar la Titu Maiorescu de unde a încasat în anul 2016 alți 17970 lei .

Citește integral ancheta despre generalul avansat peste noapte de la caporal de Gabriel Oprea pe pressone.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.