Acasă Educație Mengele al Educației începe experimentele pe elevii români: inventează noi materii pentru...

Mengele al Educației începe experimentele pe elevii români: inventează noi materii pentru a face angajări pe pile de beizadele și amante

DISTRIBUIȚI

Că e decerebrat a observat Cristian Tudor Popescu. Că e agramat și mincinos a văzut toată țara. Dar lui Liviu Dragnea nu i-a păsat și pentru a-l putea da jos pe Grindeanu i-a oferit cu generozitate lui Liviu Pop funcția de ministru al Educației. Submediocrul de Pop a decis, ca un veritabil Mengele, să facă experimente pe elevii de liceu. În loc să scoată materiile inutile din programă și profesorii de la obiectele importante să fie mai bine plătiți, Pop inventează noi discipline unde să predea copiii alde-psd-iștilor sau amantele lor.
Ministrul Educaţiei vrea ca elevii de liceu − profilul Real − să studieze Educaţie artistică, în loc de Fizică, iar în loc de a doua limbă străină, Animaţie. După ce a încetăţenit manualul unic, ministrul Educatiei, Liviu Pop, mai pregăteşte o revoluţie în domeniul învăţământului. De această dată este vorba de sectorul liceal căruia i se pregătesc modificări substanţiale.

Consultarea proiectelor rezervă însă surprize. Mai exact, mai marii de la Educaţie vor să elimine − la profil real − o oră de Fizică, deşi aceasta este materie de Bac. Aceeaşi soartă ar urma să o aibă şi TIC (Tehnologia Informaţiei şi Comunicării).
La clasa a XI-a, profil Real, specializarea Matematică-Informatică, a doua limbă modernă nu va mai fi prinsă în trunchiul comun, apărând posibilitatea alegerii între o oră şi trei ore de discipline opţionale. Acelasi lucru se întâmplă şi la clasa a XII-a, potrivit adevarul.ro.

În schimb, elevii vor face Educaţia vizuală, la clasele a IX-a şi a X-a, respectiv Educaţie artistică la clasele a XI-a şi a XII-a. Se introduc orele de Consiliere şi Opţionale la care elevii vor putea studia Biologie marină/Ecosisteme marine, Geologie, Apa şi viaţa sau Animaţie.

Spre comparație, în programa britanică, în ultimii doi ani de liceu, elevii studiază minim două obiecte la alegere la care și susțin examenul de Bacalaureat (A level). Dar doar nu ne așteptăm ca Pop să se inspire din țara care are primele trei universități din Europa: Cambridge, Oxford și UCL. Doar toată lumea știe că ox înseamnă bou!

3 COMENTARII

  1. Introdyceti ore de limbi straine nu ptostii de Astronomie! Este un nesimtit Inp. PSD La Suceava care cheltuie banii publici de ani de zile cu chermeze si curvarii prin asa zise O limpiade si acest individ a stat cu limba in ureche la Pop pana a bagat prostia adta de materie prin scili. Nicaieti in Europa nu se studiaza doar prin ASia la acei salbstici mai prinde si el insists Petru Craciun sa di bage aceasta matetie. Luati atitudine si lasati genunchele sa faca pros5ii cu carul. Ajung msteriile exidtente foar msi trebuie imputinate orele altfel elevii vor abandona scoala!

  2. Mengele?! Ala, macar avea ceva IQ, folosit diabolic, e adevarat. Asta e leit personajul ignar MALONE, de pe ANTENA 1, „pus” de Bendeac; regret ca nu imi amintesc, acum, numele actorului care il si interpeteaza pe MALONE. Toata inteligenta lui ancrasata e calata spre gonflarea fruntii in oglinda; asa i se pare, lui, ca ii sta mai bine in imagine; saracu’!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.