Acasă Educație Olimpicii naționali râd de ministrul Educației și de șefa EDP: voi înșiși

Olimpicii naționali râd de ministrul Educației și de șefa EDP: voi înșiși

DISTRIBUIȚI

În aceste zile se desfășoară fazele naționale ale olimpiadelor școlare. Cea de Limba și Literatura Română are loc în București iar agramatul ministru al Educației Valentin Popa nu putea să nu se facă de rușine, secondat fiind de directoarea Editurii Didactice și Pedagogice, Maria Nistor. Directoarea din ministerul Educației, Monica Cristina Anisie a postat pe contul său de Facebook mesajul primit de la unul dintre copiii participanți la olimpiadă:
„Dragi prieteni, întrucât facebook ma întreabă la ce mă gândesc, am decis să vă împărtășesc ce anume mă preocupă și, în același timp, mă înspăimîntă:

După cum bine se știe, dar mai ales se vede din postarile de pe facebook, este perioada olimpiadelor naționale! Aseară am primit următorul mesaj de la un participant la deschiderea oficială a Olimpiadei naționale de limba și literatura română și vă rog să judecati singuri!

„Buna seara! La festivitatea din seara aceasta, dna „presedinte” ne-a vorbit de „dialectică”, dl ministru despre „voi înşişi”, iar dna de la EDP despre centenarul Cosbuc si minunatele ei rezultate de olimpica. Numai Papadima si dna Rentea s-au adresat si copiilor. Anul trecut-dumneavoastra le-ati vorbit copiilor, ati reusit să le insuflati incredere. Acum ei au vorbit altcuiva. Nu credeam ca vom mai trai astfel de vremuri.”

E bine că măcar elevii își dau seama de cât de penibili sunt cei care îi conduc! Cum să ceri respect de la copiii aceștia extraordinari, când discursul oficial este unul de lemn si nu se apleacă asupra lor!

Prin urmare, dragi copii, vă felicit pentru tot efortul depus pana acum și vă urez succes și inspirație!!!” a încheiat Anisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.