Acasă Educație Patru medalii pentru România la Olimpiada Internațională de Biologie

Patru medalii pentru România la Olimpiada Internațională de Biologie

DISTRIBUIȚI

Lotul României, prezent la a XXIX-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Biologie, desfăşurată în perioada 15-22 iulie la Teheran (Iran), a obţinut patru premii: o medalie de argint și trei medalii de bronz.

Andrei Mitrofan, elev al Liceului Teoretic de Informatică din București, și-a trecut în palmares medalia de argint. Rezultatul său a fost secondat de medaliile de bronz obținute de Silvia Alda (Colegiul Național „C.D. Loga” din Timișoara), Elena Diana Gabroveanu (Colegiul Național „Frații Buzești” din Craiova) și Magdy Mekdad (Colegiul Național „Mihai Viteazul” din București).

Lotul olimpic a fost însoțit de lector dr. Georgiana Duță-Cornescu (Facultatea de Biologie – Universitatea București), în calitate de conducător al delegației, respectiv Adelhaida Kerekes (profesor/inspector ISJ Cluj), membru al juriului internațional.

România participă la Olimpiada Internaţională de Biologie din 1997, olimpicii români înscriindu-se constant pe lista laureaților. Ediţia din acest an a reunit peste 280 de concurenţi din 70 de ţări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.