Acasă Educație Patru studenți din Cluj reprezintă România într-o competiție globală KPMG

Patru studenți din Cluj reprezintă România într-o competiție globală KPMG

DISTRIBUIȚI

Patru studenți cu performanțe excepționale vor reprezenta KPMG România în competiția globală KPMG International Case Competition (KICC), reuniți în echipa Watson 4. Pentru al doilea an consecutiv, KPMG România a provocat studenții să depășească cadrul teoretic pentru a rezolva studii de caz inspirate din realitatea mediului de afaceri, iar cei patru studenți de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca vor reprezenta România în competiția internațională în aprilie.
Cele 6 echipe calificate în finala națională a concursului, alese în urma etapelor locale de preselecție organizate în centrele universitare din București, Cluj Napoca, Iași și Timișoara, au avut de analizat un studiu de caz prezentând o situație reală, inspirat din industria auto autohtonă. Soluțiile au fost evaluate de un juriu format din profesioniști KPMG cu experiență în domeniu si un specialist în domeniul auto.

Echipa Watson 4 va merge în aprilie în Dubai, Emiratele Arabe pentru a concura în finala globală alături de cei 108 studenți câștigători, reprezentanți ai celorlalte 27 de țări participante.

Șerban Toader, Senior Partner al KPMG în România, afirmă: “KPMG International Case Competition este un foarte bun exemplu de provocare lansată către studenți ambițioși care vor să intre în contact direct cu lumea consultanței. Am fost foarte impresionat de calitatea echipelor finaliste și m-am bucurat să-i cunosc pe acești tineri care au toate calitățile necesare pentru a construi o carieră de succes în domeniul consultanței. Suntem mândri să putem pune la dispoziția lor astfel de experiențe și, în același timp, nerăbdători să urmărim evoluția echipei câștigătoare în competiția internațională”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.