DISTRIBUIŢI

De-a lungul timpului, Remus Pricopie s-a făcut de râs cu mai multe ocazii. Mai întâi, la nominalizarea sa în funcția de ministru al Educației, Remus Pricopie s-a lăudat cu o diplomă inventată. În CV-ul său, el spunea că a făcut studii de Politici publice în învățământul superior, la Universitatea George Washington, în perioada 2003-2004. O invenție demontată de reprezentanții acelei universități care au declarat că numele lui Remus Pricopie nu apare în baza lor de date ca având cursuri finalizate la instituția în cauză în perioada menționată. Apoi s-a dovedit agramat, declarând ca ministru: „Nu a existat subiecte pe pagina de internet, a existat decât un mesaj care nu a fost postat la 8.34…”. După un timp a explicat într-o emisiune de televiziune că Remus și Romulus au fost alăptați de o vulpe.

Desigur că toate astea nu l-au împiedicat să ajungă rector al SNSPA, poziție din care astăzi a transmis un comunicat către Parlament și către țară: „Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, apel către parlamentarii români: “Parlamentul României are obligația să clarifice acuzațiile la adresa lui George Simion privind colaborarea cu fostul KGB”.

În limba română, fosta Securitate înseamnă cea de până în 1989. Colaborator al fostei Securități nu înseamnă colaborator al unui serviciu secret de după 1989. A se citi pagina CNSAS.

KGB s-a desființat în 3 Decembrie 1991, moment în care George Simion, născut în 1986, avea 5 ani.

Desigur că Pricopie nu a cerut vreodată să fie verificată colaborarea lui Ion Iliescu cu fostul KGB.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.