Home Dezvăluiri Urologul Lucian Vintilă: mi s-a spus să-i dau bani managerului Spitalului din...

Urologul Lucian Vintilă: mi s-a spus să-i dau bani managerului Spitalului din Găești, Laurențiu Belușică

DISTRIBUIŢI

După ce mai mulți medici au semnalat abuzurile managerului Laurențiu Belușică de la Spitalul din Găești, acestora li s-a alăturat și urologul unității, doctorul Lucian Vintilă.  Belușică îi califică pe toți drept personaje psihotice.

Belușică: ce vreți doamnă, să-mi f*eți direcția?

Ziarul Curentul a dezvăluit cazul chirurgului Anca Stamate căreia Belușică îi înscenează diverse cercetări disciplinare la care refuză accesul presei, faptele managerului fiind infracțiunile de abuz în serviciu. Când am insistat să mă primească, așa cum prevede legea, la comisia de disciplină, Belușică s-a enervat și a început să țipe la mine „ce vreți doamnă, să-mi f*eți direcția?”. Detalii AICI.

După ce doctorul Vintilă a explicat de ce lucrează doar pe JUMĂTATE DE NORMĂ și pe PFA și că i s-a spus să-i dea bani managerului, Belușică a anunțat că a scos la concurs un post de urolog cu jumătate de normă și a încuiat ecograful care se folosea la urologie.

Iată postarea curajosului doctor Vintilă:

„Am facut rezidentiatul la Paris, unde am fost foarte respectat si apreciat. Au venit apoi ofertele in numar mare din Franta, unde am si lucrat la un spital de top. Eram platit regeste acolo, dar am ales sa vin acasa, sa fiu aproape de familie si sa fac bine si pentru cei din zona Dambovita, unde m-am nascut si unde am trait pana am mers la facultate.

Dr. Belusica a promis ca voi primi post plin de UROLOG la Gaesti, unde voi putea si opera. De aceea am si declinat orice alta oferta. A mintit! Am primit doar jumatate de norma pe PFA, pe policlinica si am fost inselat sistematic. Mi s-a spus sa-i dau bani. De ce? Nu vreau sa sustin coruptia din sistemul medical. Sunt medic tanar. Am muncit enorm pentru aceasta diploma. De ce sa platesc pentru a fi tratat normal. Sunt hartuit zi de zi si ma astept la si mai rau. Dar nu voi renunta!
Astazi eu nu pot efectua interventii chirurgicale decat la privat din pacate pentru ca nu exista aparatura cu care se tot lauda oficialii orasului, in spital. Am cerut luni de zile un ecograf performant sa-mi pot evalua pacientii. A fost tinut sub cheie mult timp.
Nu este usor sa fii medic tanar si sa vrei sa faci bine intr-un spital condus de un pensionar cu pensie de 16.000 lei si salariu de 10.000 de euro. Dar daca as pleca, ar insemna ca-mi tradez pacientii. Imi este foarte greu sa lucrez in teroare, dar voi face tot ce este posibil pentru normalitate. Nimic mai mult.
Va multumesc si pentru sutele de mesaje de sustinere. Inseamna enorm. Imi dau forta sa merg mai departe.”
După trei zile, doctorul a revenit 
„Asa cum ma asteptam, hartuirea continua la Spitalul Gaesti. Managerul Laurentiu Belusica a incuiat astazi ecograful cu care consultam pacientii. Eu fiind de garda NU pot acorda asistenta medicala totala, pentru care cetatenii acetui oras platesc taxe si impozite. A luat Laurentiu Belusica spitalul pe persoana fizica? Primarul Grigore Gheorghe Gheorghe permite asa ceva? Oamenii sunt cei care sufera!!! Este inadmisibil asa ceva! In timp ce managerul Belusica se lauda pe facebook ca a cumparat aparatura performanta, in realitate nu ne putem folosi de nimic, considerand ca totul este al lui si nu al spitalului. Rog autoritatile sa se sesizeze. Aici NU este doar abuz in serviciu, ci atac la adresa vietii pacientilor care au nevoie sa primeasca asistenta medicala completa
Completare: in noua pregătire de rezidențiat avem modul de ecografie( nivel 1) pe care l-am parcurs și absolvit cu nota 10. Domnul dr sa se abțină in a face acuzații mincinoase
Din câte știu dansul nu are competentă de ecografie așa ca-l rog sa scoată aparatul de sub cheie.
Va multumesc pentru sprijin”, a conchis doctorul Vintilă.

1 COMENTARIU

  1. Felicitări , domnule doctor pentru curajul dvs. Înființați un grup al medicilor tineri care doresc în primul rând să respecte, trateze oamenii acestei țări furate de hoți, borfași dar mai ales incompetenți care prin nepăsarea lor, ne au omorât bunicii , părinții și cel mai tragic copiii. Luptați pentru drepturile voastre , pentru munca și studiul vostru, pentru drepturile omului. Eliminați aceste stârpituri care nu ne lasă să trăim civilizat și sănătoși in aceasta țară. Care au umbrit mereu inteligenta românilor că natie. Dumnezeu sa va binecuvinteze și să vă apere!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.