Acasă Fără categorie FC National a inceput pregatirile fara Gabi Popescu si Adrian Falub

FC National a inceput pregatirile fara Gabi Popescu si Adrian Falub

DISTRIBUIȚI

Fostul international Gabi Popescu, precum si Adrian Falub au lipsit ieri de la reunirea lotului echipei FC National (locul 2 in clasamentul de toamna) din cauza unor probleme personale, a declarat antrenorul principal al echipei bancare, Cosmin Olaroiu.

Acesta a mentionat ca Popescu va ramane la FC National si in returul campionatului. -Nu s-a pus niciodata problema plecarii lui de la FC National. In schimb, daca am primi oferte pentru el de la cluburi din strainatate, l-am putea transfera-, a spus Olaroiu.

La primul antrenament al echipei FC National din acest an, cei 23 de jucatori prezenti au efectuat o incalzire de aproximativ 20 de minute in sala, urmata de alergari si exercitii cu mingea in aer liber. Lotul bancar va efectua, sambata, vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva (INMS).

Echipa FC National va intra in cantonament, pe 21 ianuarie, la Snagov. Jucatorii bancari vor avea liber pe 2 si 3 februarie, dupa care vor disputa doua partide cu formatii din Romania. Pe 8 februarie, FC National va pleca in Italia, unde va efectua un stagiu de pregatire de 12 zile, urmand sa dispute patru meciuri, unul cu o formatie din Serie A, doua cu echipe din Serie B si unul cu o formatie din Serie C.

Cosmin Olaroiu a mentionat ca Marian Savu se pregateste alaturi de echipa bancara, urmand sa fie achizitionat in momentul in care se va rezolva problema contractului sau cu gruparea ucraineana Sahtior Donetk.

Antrenorul Olaroiu a declarat ca obiectivul principal al echipei sale in returul actualei editii de campionat este imbunatatirea jocului. -FC National va trebui sa demonstreze ca poate sa obtina performante-, a incheiat Olaroiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.