Acasă Fără categorie Miron Mitrea promoveaza incompetenta in Inspectoratul Aviatiei Civile

Miron Mitrea promoveaza incompetenta in Inspectoratul Aviatiei Civile

DISTRIBUIȚI

Comisia de anchetare a accidentelor aviatice are in componenta un merceolog, un fost steward, membru PDSR, si un inginer acuzat ca a pilotat un avion de pasageri BAC pe ruta Constanta – Milano fara a avea licenta.

Serban Dumitru, ultimul dintre cei de mai sus, a fost desemnat seful Comisiei de ancheta a catastrofei aeriene de la Clinceni, in care si-au pierdut viata un pilot sportiv si comandantul adjunct al aeroportului (Aurel Vlaicu) din localitate. El este una si aceeasi persoana cu cel acuzat, in vremea fostei guvernari PDSR, ca a pilotat un avion BAC plin cu pasageri, desi nu detinea licenta de pilot. Infractiunea a fost sesizata la acea vreme de seful Serviciului de pregatire zbor, actualmente director in cadrul Autoritatii Aeronautice Civile Romane.

Ancheta a fost musamalizata, Serban Dumitru ajungand in prezent sa fie abilitat ca inspector in cadrul serviciului care trebuie sa vegheze la respectarea securitatii aeronautice. Pentru a asigura aceasta securitate, ministrul transporturilor, Miron Mitrea, a angajat in Inspectoratul Aviatiei Civile persoane fara experienta, alese din randul clientelei politice a PDSR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.