Acasă Horoscop Horoscop 02-08-2012

Horoscop 02-08-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Drumurile nu pot fi ocolite, mai ales că poate fi vorba și de recuperarea unor sume de bani ori de semnarea unor contracte avantajoase. Vor avea loc schimbări spontane de stare civilă.

Taur – Vă stăpânește un fel de curiozitate care vă îndeamnă să experimentați o mulțime de lucruri noi. Reacțiile anturajului vă accentuează starea de sensibilitate emoțională și adoptați alte metode.

 

Gemeni – Relațiile parteneriale sunt foarte încordate și doriți din tot sufletul să scăpați de cei care nu reușesc să vadă decât părțile dv. negative. V-ați săturat de reproșuri și de cuvinte cu efect de dinamită.

 

Rac – Priviți cu mult scepticism încercările celor din anturajul familial, dar trebuie să recunoașteți că știu să exploateze șansele și să se afirme, chiar dacă unele rude sunt foarte tinere.

 

Leu – Nu reușiți să-l faceți să înțeleagă pe partenerul dv. de cuplu că este bine să începeți încă de acum pregătirile pentru concediu, măcar făcând niște rezervări ori să stabiliți o locație.

 

Fecioară – Rămâneți din nou fără mijloace financiare suficiente și nu mai aveți răbdare să le explicați rudelor sau partenerului de cuplu ce ar trebui să facă pentru ca toată lumea să fie mulțumită.

 

Balanță  – Reușiți să vă puneți o parte din planuri în aplicare și să vă diversificați activitățile. Nu vă deranjează că faceți multe drumuri în compania rudelor persoanei iubite.

 

Scorpion – Sunteți pe deplin mulțumit de nouă „așezare“ a situației financiare și intenționați să le „răspundeți“ șefilor printr-o activitate susținută, permisă de energia vitală maximă și de ideile de excepție.

 

Săgetător – Este evident pentru toată lumea care vă cunoaște că v-ați schimbat foarte mult și că în curând veți stabili noi „recorduri“ profesionale demne de invidia adversarilor dv. de acum.

 

Capricorn – O parte dintre partenerii dv. vă încurajează să mențineți dorința de schimbare și declară că vă vor susține necondiționat. După-amiaza, preocupări maxime pentru ajutarea unor rude foarte bolnave.

 

Vărsător – Persoana iubită reușește să vă demobilizeze prin nesiguranța manifestată și prin încercarea de a vă convinge subtil că nu aveți mari șanse acum să obțineți ce doriți de la familia ei.

 

Pești – Este de preferat să le expuneți șefilor proiectele dv. de schimbări profesionale, înainte de a vă impune ei măsuri mai puțin clare. Discuții prelungite și pentru modificarea sistemului de salarizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.