Home Horoscop Horoscop 05-12-2012

Horoscop 05-12-2012

DISTRIBUIŢI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Vi se fac niște promisiuni atât de aberante, încât nimeni nu le-ar crede. Dv. pierdeți însă aproape toată ziua ca să puneți la punct proiecte care nu vor fi puse în practică niciodată.

Taur – Acceptați să vă petreceți timpul liber împreună cu prietenii partenerului intim sau cu cei ai rudelor. Vă reproșați singur că îi neglijați pe prietenii proprii. Zi fără conflicte.

 

Gemeni – Cu toate că sunteți apreciat ca o persoană foarte originală, nu acceptați inovațiile celor cu care intrați în contact dimineața și refuzați să participați la tratative neanunțate.

 

Rac – Refuzați invitația persoanei iubite doar pentru că vă este milă de cineva din familie. Deoarece știți că nu ar aproba reacția dv., preferați să-i spuneți o mică minciună.

 

Leu – Aveți posibilitatea de a vă întâlni cu persoane influențe, care pot să vă ajute (cum au mai făcut-o și acum patru luni). Din păcate, persoana iubită nu vă mai susține.

 

Fecioară – Sunteți pus în situația de a alege, dar niciuna din posibilități nu vă face cu adevărat plăcere. Este indicat să petreceți mai mult timp cu familia sau cu persoana iubită.

 

Balanță  – Este necesar să munciți și noaptea pentru a vă plăti datoriile. Cei care promit să vă ajute au și ei nenumărate probleme și vă treziți singur, plictisit și cu migrene seara.

 

Scorpion – De obicei, dv. sunteți cel care este apreciat pentru ironii și calambururi. Dimineața însă, va trebui să suportați sarcasmele unei persoane, fără să-i puteți răspunde.

 

Săgetător – Invitația pe care o faceți persoanei iubite este refuzată imediat, fără să vi se ofere scuze sau încurajări, promisiuni etc. Cei dragi află abia seara de ce sunteți supărat.

 

Capricorn – Dați „întâmplător“ peste o persoană pe care ați iubit-o cândva și decideți împreună imediat să vă întâlniți în weekend. Vă amintiți târziu că aveți stabilit alt program.

 

Vărsător – Vă lăsați cuprins de lene, cu toate că ar fi normal să o numiți epuizare. Sunteți criticat de toți colegii și începeți să vă faceți planuri de schimbare rapidă a serviciului.

 

Pești – Este de preferat să nu plecați la drum lung. Starea de confuzie persistă, deci este necesar să nu luați decizii importante. Seara, vă luați revanșa față de vecini și de toate rudele.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.